Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok yanlızım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ne tür bir yalnızlık, hiç mi arkadaşınız yok, yoksa sevgiliniz mi yok? Akrabalarınız arasında dışlanıyor musunuz yoksa? Biraz daha ayrıntılı yazarsanız doğru şekilde yardımcı olabiliriz.

Yalnızlık insanın zamanla alışabildiği birşey, ben gerek arkadaş gerek sevgili anlamında yalnızlığa alıştım. Tabi ki arkadaşlarım var ama insan içine karışmayı çok sevmiyorum. Belki yaptığım doğru değildir ama şu halimden de genel olarak memnunum.

Yorum

arkadaşlar ben sevgili aramıyorum..sadece çevremdeki insanlardan sıkldım vede bu yalan dünyadan..yüzeysel sevgilerden vede dostluklardan ..anlıyormusunuz.bu dünyada iyi niyetli vede dürüst olmak gerçektende zor..(HELAL OLSUN hemen yargısız infaz ettiniz beni...benim demek istediğim buydu zaten..o kadar insan içerisinde yanlız olmak..bu sitede çok rahatlıyorum o yüzden konu açmak istedim.
      - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

anlayışın için teşekkürler marjinal.bende eş arıyorum yada kız arkadaş arıyorum demedimki!!
        - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

bu insanlara ne oluyo anlamadımki..hemen art niyet arıyorlar..

Yorum

Yanlış anlaşılma olmuş uzatmaya gerek yok .
            Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

o zaman anlat derdını dınleyelım bızde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kahramanhero View Post
                anlayışın için teşekkürler marjinal.bende eş arıyorum yada kız arkadaş arıyorum demedimki!!
                biliyorum kahramanhero ama o arkadaşımızda zaten yanlış anladığını belirtmiş takma kafana

Yorum

gelecekle ilgili kaygılarım var..ve ayrıca çevremdeki insanların bana samimi olmadığını düşünüyorum..

Yorum

herkesın ıcten olmasını beklemekle yanlış yaparsın cunku zor bulursun.ıdolun kendın ol.kendınle yetın.gelecekle ılgılı ne gıbı kaygıların oldugunu bılmıyorum oyuzden bışey dıyemıyrm.iş falan ıse oda sana bglı..

Yorum

medyum değiliz hiçbirimiz ne demek istediğini yazdıklarından anlamamız mümkün değil.. şimdi yargısız infaz yaptınız vs diye yazana kadar basta yazsaydın kimse seni yanlış anlamazdı!
                      Orjinal yazı sahibi: kahramanhero View Post
                      arkadaşlar ben sevgili aramıyorum..sadece çevremdeki insanlardan sıkldım vede bu yalan dünyadan..yüzeysel sevgilerden vede dostluklardan ..anlıyormusunuz.bu dünyada iyi niyetli vede dürüst olmak gerçektende zor..(HELAL OLSUN hemen yargısız infaz ettiniz beni...benim demek istediğim buydu zaten..o kadar insan içerisinde yanlız olmak..bu sitede çok rahatlıyorum o yüzden konu açmak istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                        medyum değiliz hiçbirimiz ne demek istediğini yazdıklarından anlamamız mümkün değil.. şimdi yargısız infaz yaptınız vs diye yazana kadar basta yazsaydın kimse seni yanlış anlamazdı!
                        bu konuyu daha cok tartısacagımıza arkadasımıza onerımızı sunup yardımcı olabılırız

Yorum

tamam sormamış olayım...napem..ben kendi içimde yaşarım..

Yorum

tartışma yok fikir özgürlüğümü kullanıyorum..
                            Orjinal yazı sahibi: ezolog View Post
                            bu konuyu daha cok tartısacagımıza arkadasımıza onerımızı sunup yardımcı olabılırız

Yorum

tamam arkadaşlar kapatın konuyu..bir daha konu açmam..sadece okurum ve yorum yaparım..

Yorum

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim...

Yorum

İşleniyor...
                                X