yanluızlığıma umut olacak biri varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok yanlızım
Collapse
X
-
Daha açıklayıcı bir cümle ile yazsaydı ne demek istediğini doğru anlayabilirdim ama böyle yazınca farklı anlaşılıyor.Orjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Postnden herşeye ters tepk veriyor bazı insanlar ?
arkadaş bana sewgili bulun demiyor ki yalnızlığıma ortak olacak , beni dinleyecek biri var mı diye soruyor.........
var kardeşim burda biçok kişi var seni dinliycek ve yardımcı olmaya çalışacak
Tabi eğer dert ortağı arıyorsa biz burdayız
Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...
Yorum
-
konu gayet açık daha basite indirgenemez.....geçenlerde de buna benzer bir konuda bi arkadaşımıza sapık falan denmişti bu kadar sığ olmamalıyız bırası yonja değil herkesin amacı belli bu forumdaOrjinal yazı sahibi: tuqba14 View PostDaha açıklayıcı bir cümle ile yazsaydı ne demek istediğini doğru anlayabilirdim ama böyle yazınca farklı anlaşılıyor.
Tabi eğer dert ortağı arıyorsa biz burdayız
Yorum
-
amacı bellı olmayıp sacma konular acan ınsanlarda var.amaçsız cok yanıOrjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Postkonu gayet açık daha basite indirgenemez.....geçenlerde de buna benzer bir konuda bi arkadaşımıza sapık falan denmişti bu kadar sığ olmamalıyız bırası yonja değil herkesin amacı belli bu forumda
Yorum
-
sığ olma değil burasının yonja olmadıgının sen farkında olabilrisin ama farkında olmayan cok insan var.. nelerini gördük biliyormusun ? bu daha basit bile denebilir ama olsun forumun forum oldugunun farkına varması gerekli..
sen istiyorsan buyur yalnızlıgına arkadaş ol cok problem değil bizim için..
Orjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Postkonu gayet açık daha basite indirgenemez.....geçenlerde de buna benzer bir konuda bi arkadaşımıza sapık falan denmişti bu kadar sığ olmamalıyız bırası yonja değil herkesin amacı belli bu forumda
Yorum
-
neyse senın actıgın kunulara yorum yapamkta anlmsız amacın farklı senın..problemı olan ınsanlar destek vermek lazım senın gbı dıkkat cekenlere degıl..emınım cogu arkadas katılıyordur bana sana verecegım son cevapta bu...Orjinal yazı sahibi: feel itgenelleme yapmazsam , konuya kimse aldırış etmez ezolog
dikkat çekmek adına bazen böyle yapmak lazım
Yorum
-
Bende yanlızım hacı ya ama boşver birini arama ben vazgeçtim en iyi dostum arkadaşım güvenebildiğim kendim başkası yalan zaten baksana millet birrbirini yiyor bu tip sorunları başkalarına açma kendini dinle seni kendin yüceltir kendin batırır başkası yalan.
Yorum

Yorum