Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok yanlızım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok yanlızım

yanluızlığıma umut olacak biri varmı?
    - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

bu devirde maalesef kimsenin yalnızlığına kimse umut olamıyor,ayrıca bunu internette aramamanızı tavsiye ederim,yanlış umutlar yeşertebilirsiniz..

Yorum

warr dolu seç beğen al

Yorum

Burası eş seçme sitesi mi ?
        Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

nden herşeye ters tepk veriyor bazı insanlar ?

arkadaş bana sewgili bulun demiyor ki yalnızlığıma ortak olacak , beni dinleyecek biri var mı diye soruyor.........

var kardeşim burda biçok kişi var seni dinliycek ve yardımcı olmaya çalışacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Post
            nden herşeye ters tepk veriyor bazı insanlar ?

arkadaş bana sewgili bulun demiyor ki yalnızlığıma ortak olacak , beni dinleyecek biri var mı diye soruyor.........

var kardeşim burda biçok kişi var seni dinliycek ve yardımcı olmaya çalışacak
            Daha açıklayıcı bir cümle ile yazsaydı ne demek istediğini doğru anlayabilirdim ama böyle yazınca farklı anlaşılıyor.
            Tabi eğer dert ortağı arıyorsa biz burdayız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuqba14 View Post
              Daha açıklayıcı bir cümle ile yazsaydı ne demek istediğini doğru anlayabilirdim ama böyle yazınca farklı anlaşılıyor.
              Tabi eğer dert ortağı arıyorsa biz burdayız
              konu gayet açık daha basite indirgenemez.....geçenlerde de buna benzer bir konuda bi arkadaşımıza sapık falan denmişti bu kadar sığ olmamalıyız bırası yonja değil herkesin amacı belli bu forumda

Yorum

konu gayet açık daha basite indirgenemez.....geçenlerde de buna benzer bir konuda bi arkadaşımıza sapık falan denmişti bu kadar sığ olmamalıyız bırası yonja değil herkesin amacı belli bu forumda
                amacı bellı olmayıp sacma konular acan ınsanlarda var.amaçsız cok yanı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: feel it
                  amacımız olsa , bu sitede olmazdık
                  sen kendı adına konuş bence sureklı genelleme yapıp duruyorsun zaten..sende kendını amacsız goruyrsan bu senın problemın..

Yorum

sığ olma değil burasının yonja olmadıgının sen farkında olabilrisin ama farkında olmayan cok insan var.. nelerini gördük biliyormusun ? bu daha basit bile denebilir ama olsun forumun forum oldugunun farkına varması gerekli..
                    sen istiyorsan buyur yalnızlıgına arkadaş ol cok problem değil bizim için..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
                      tuba adam sana çıkma teklif etmedi. biraz daha sakin cevaplar vermeliyiz.
                      Çıkma teklifi etseydi tepkim bu olmazdı kendi adınıza konuşun.

Yorum

Konu saçma sapan yerlere gidiyor .
                        Eğer ben yanlışsam özür dilerim ama yazdığı cümleden çıkartabilecek anlam bu. - bana göre -
                        Dert ortağı ister istemez , konuşursunuz falan filan size kalmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: feel it
                          genelleme yapmazsam , konuya kimse aldırış etmez ezolog

dikkat çekmek adına bazen böyle yapmak lazım
                          neyse senın actıgın kunulara yorum yapamkta anlmsız amacın farklı senın..problemı olan ınsanlar destek vermek lazım senın gbı dıkkat cekenlere degıl..emınım cogu arkadas katılıyordur bana sana verecegım son cevapta bu...

Yorum

Bende yanlızım hacı ya ama boşver birini arama ben vazgeçtim en iyi dostum arkadaşım güvenebildiğim kendim başkası yalan zaten baksana millet birrbirini yiyor bu tip sorunları başkalarına açma kendini dinle seni kendin yüceltir kendin batırır başkası yalan.

Yorum

adam konuyu açmış gitmiş.. bizde hala konusuyoz...

Yorum

İşleniyor...
                              X