Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba !!
Collapse
X
-
peki antidepresanların da cinsel işlevselliğe karşı olumsuz bir etkisi varmıdır ?
-
Her psikolog/terapist farklı yöntemlerle çalışabilir, size en uygun yöntemi uygulamaktır önemli olan.Orjinal yazı sahibi: anduril View Postterapistten kastım şuydu: Ankarada bir psikoloğa gitmiştim(17 yaşımda) onun bana uyguladığı yöntemlerle Antalyada terapi merkezinde uygulanan yöntemler bir değildi.. Ben psikoloğa mı terapiste mi gideyim derken bir farkları olup olmadığını sormuştum.. Sizde cevapladınız yokmuş.. Teşekkürler..
Ben psikiyatra gitmek zaten istemiyordum.. ilaçlarla uyuşturulmak istemediğim için..
Leave a comment:
-
valla ben alternatif ilaç olarak prosacı seçtim.bakalım ne olacak.ya daha cok batıcam yada cıkıcamOrjinal yazı sahibi: dıskokralı View Postmerhana gizem benim bir sorum olacak sana soliana alternatif bir ilaç önerisi verebilirmisin....bu ilaç çok etkili fakat cinsel isteksizlik yapıyor...
Leave a comment:
-
terapistten kastım şuydu: Ankarada bir psikoloğa gitmiştim(17 yaşımda) onun bana uyguladığı yöntemlerle Antalyada terapi merkezinde uygulanan yöntemler bir değildi.. Ben psikoloğa mı terapiste mi gideyim derken bir farkları olup olmadığını sormuştum.. Sizde cevapladınız yokmuş.. Teşekkürler..Orjinal yazı sahibi: ephedra View PostSizin terapistten kastettiğiniz şey psikiyatrist mi? Anlayamadım tam olarak sorduğunuz soruyu. Psikolog ve terapist aynı görevi yapar zaten, daha doğrusu terapist: psikologdur ve terapi eğitimi almıştır.
Psikiyatrist: Ruh sağlığı alanında tıp doktorudur + ilaç yazar
Sizin sorununuz tamamen terapiye yönelik, psikoloğa gidin lütfen
Ben psikiyatra gitmek zaten istemiyordum.. ilaçlarla uyuşturulmak istemediğim için..
Leave a comment:
-
Sizin terapistten kastettiğiniz şey psikiyatrist mi? Anlayamadım tam olarak sorduğunuz soruyu. Psikolog ve terapist aynı görevi yapar zaten, daha doğrusu terapist: psikologdur ve terapi eğitimi almıştır.Orjinal yazı sahibi: anduril View PostBana TSSB ve Panik atak tanısı 8 ay önce konuldu ama ben 6 aydır panik atak yaşamadım ben ensest mağduruyum ve 8 ay önce terapiste gittim 2 kere en son 2-3 hafta önce sevgilimle aynı doktora eş terapisine gittik..
Ben artık panik atak yaşamıyorum
herhangi bir ilaç kullanmıyorum
Ama TSSB için psikoloğa mı yoksa terapiste mi gitsem karar veremedik.. Ama TSSB konusunda sancılı dönemi atlatalı 8 ay oldu
TSSB için EMDR Tedavisini çok öneriyorlar
bu arada 19 yaşında bayanım
Psikiyatrist: Ruh sağlığı alanında tıp doktorudur + ilaç yazar
Sizin sorununuz tamamen terapiye yönelik, psikoloğa gidin lütfen
Leave a comment:
-
Bana TSSB ve Panik atak tanısı 8 ay önce konuldu ama ben 6 aydır panik atak yaşamadım ben ensest mağduruyum ve 8 ay önce terapiste gittim 2 kere en son 2-3 hafta önce sevgilimle aynı doktora eş terapisine gittik..Orjinal yazı sahibi: ephedra View PostMerhaba, araştırmalarıma göre direkt TSSB tedavisinde kullanılacak herhangi bir ilaç bulunmamaktadır, bu hususta psikiyatrist size ancak sizi ayakta tutabilecek ilaçlar verir, bunlar sadece semptomatik tedavide işe yarar ve sorunun köküne inemezsiniz, sadece bir süreliğine acınız diner, bu nedenle terapi almanızı tavsiye ederim.
Panik bozukluk için ise ilaç tedavisi + terapi'nin işlevselliği kanıtlı, eğer normal hayatınızı sürdüremeyecek kadar etkileniyorsanız bu rahatsızlıktan, ilaç tedavisine başlanabilir.
TSSB ve panik bozuklukta önerebileceğim terapi metodu ise BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi).
Ben artık panik atak yaşamıyorum
herhangi bir ilaç kullanmıyorum
Ama TSSB için psikoloğa mı yoksa terapiste mi gitsem karar veremedik.. Ama TSSB konusunda sancılı dönemi atlatalı 8 ay oldu
TSSB için EMDR Tedavisini çok öneriyorlar
bu arada 19 yaşında bayanım
Leave a comment:
-
Merhaba, araştırmalarıma göre direkt TSSB tedavisinde kullanılacak herhangi bir ilaç bulunmamaktadır, bu hususta psikiyatrist size ancak sizi ayakta tutabilecek ilaçlar verir, bunlar sadece semptomatik tedavide işe yarar ve sorunun köküne inemezsiniz, sadece bir süreliğine acınız diner, bu nedenle terapi almanızı tavsiye ederim.Orjinal yazı sahibi: anduril View Posthoş geldiniz TSSB ve Panik atak için önerdiğiniz terapi şekilleri nelerdir? Ve sizce çocuklukta yaşanmış ensest için Terapist mi Psikolog mu önerirsiniz? Psikiyatra gitmek sağlıklı mı sonuçta ilaç yazıyor?
Panik bozukluk için ise ilaç tedavisi + terapi'nin işlevselliği kanıtlı, eğer normal hayatınızı sürdüremeyecek kadar etkileniyorsanız bu rahatsızlıktan, ilaç tedavisine başlanabilir.
TSSB ve panik bozuklukta önerebileceğim terapi metodu ise BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi).
Leave a comment:
-
hoş geldiniz TSSB ve Panik atak için önerdiğiniz terapi şekilleri nelerdir? Ve sizce çocuklukta yaşanmış ensest için Terapist mi Psikolog mu önerirsiniz? Psikiyatra gitmek sağlıklı mı sonuçta ilaç yazıyor?
Leave a comment:

Leave a comment: