Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dıskokralı
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ephedra View Post
    Hoşbulduk

bana şuan kullanmış oldugum solian adlı ilacın libido düşmesi cinsel isteksizlik yan etkisinden dolayı alternatif bir ilaç önerebilecekmisin ?

Leave a comment:

• ephedra
    replied
    Hoşbulduk

Leave a comment:

• ephedra
    replied
    Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Post
    ephedra sana sorunumu özel mesajla attım lutfedim cevap yazarmısın .forumda isteyen bana özel mesaj atabilir demişsiniz ama hala cevap alamadım
    Sorunuzu cevapladım.

Leave a comment:

• ephedra
    replied
    Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
    merhana gizem benim bir sorum olacak sana soliana alternatif bir ilaç önerisi verebilirmisin....bu ilaç çok etkili fakat cinsel isteksizlik yapıyor...
    Psikologlar ilaç yazmazlar, bir psikiyatriste danışabilirsiniz.

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Gizem hanım hoşgeldiniz... iyi forumlar dilerim umarım bazı gerçekleri ifşâ etmenin zorluklarını yaşamazsınız

Leave a comment:

• bayraktar89
    replied
    Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
    Allaha şükürler olsun. Hayat mücadelesinde acısıyla tatlısıyla devam ediyoruz.

Arkadaşlar sorunu olanlar veya olduğunu düşünenler danışma amacı ile Gizem Hanıma yazsın derim.
    Foruma böyle psikologlar ve konusunda uzman kişiler kolay kolay gelmez. Kıymetini bilelim derim

Yalnız BDT ne giren bazı konular genel ortamda yazılacak konular değildir. Bilhassa özelden konuşulması daha iyi olur.
    yazıyoruz ama cevap yok

Leave a comment:

• dıskokralı
    replied
    fazla sürmez bi dangalak çıkıp kırıcı felan konusur....var burda öle tipler

Leave a comment:

• bayraktar89
    replied
    ephedra sana sorunumu özel mesajla attım lutfedim cevap yazarmısın .forumda isteyen bana özel mesaj atabilir demişsiniz ama hala cevap alamadım

Leave a comment:

• dıskokralı
    replied
    merhana gizem benim bir sorum olacak sana soliana alternatif bir ilaç önerisi verebilirmisin....bu ilaç çok etkili fakat cinsel isteksizlik yapıyor...

Leave a comment:

• ephedra
    replied
    Hoşbulduk Recep Bey, teşekkür ederim, siz nasılsınız?

Leave a comment:

İşleniyor...
X