merhaba arkadaşlar, ben attila, 26 yaşındayım, terörle mücadele şubede komser yardımcısıyım, diyarbakırda bulunuyorum, benim sıkıntım alkol. alkol'den kurtulamıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabalar
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben asla keyif için içmedim, görev gereği pekçok olay yaşanıyor bir arkadaşımızın şehit olması üzerine daha fazla içmeye başladım, aslında rakı içiyordum ama bıraktım şimdi sadece bira içiyorum günde 10 tane kadar en az içiyorum.Orjinal yazı sahibi: mihrimahiçme sebebin ne? geçmişte yasadıklarınmı yoksa zevk içinmi içiyorsun ve hergün nekadar içiyorsun ortalama
Yorum
-
ben terörle mücadele mensubuyum başka herhangibiryerde görev yapmam birşey değiştirmez, benim sıkıntım içki, sadece içkiden kurtulmam gerekli. ha işim itibarıile etkileniyorum misal yakın zamanda bir arkadaşım şehit oldu, ama diyarbakır değilde başka bir yer olsa yine aynısı olacak, mesele işim yada mekan değil.Orjinal yazı sahibi: serena View Posteğer işini psikolojik açıdan sizi çok etkiliyosa başka yerde görev yapmayı düşündünüzmü
Yorum
-
bırakmak istediğinizde ne kadar süre bırakabiliyosunuzOrjinal yazı sahibi: heikenen View Postben terörle mücadele mensubuyum başka herhangibiryerde görev yapmam birşey değiştirmez, benim sıkıntım içki, sadece içkiden kurtulmam gerekli. ha işim itibarıile etkileniyorum misal yakın zamanda bir arkadaşım şehit oldu, ama diyarbakır değilde başka bir yer olsa yine aynısı olacak, mesele işim yada mekan değil.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
ben nişanlımın yada ailemin yanında olunca içmiyorum, örnek vereyim geçen sene birsüre iznim olmuştu, nişanlımla geçirdim hepsini, ailemlede görüştüm, hiç içmedim birgün bile, diyarbakıra dönüp yalnız kalınca yine başladımOrjinal yazı sahibi: serena View Postbırakmak istediğinizde ne kadar süre bırakabiliyosunuz
Yorum
-
bence psikolojik sorunların var bazı duyguların seni içkiye yöneltiyo psikoloğa gitmeyi düşündünüzmüOrjinal yazı sahibi: heikenen View Postben bir senedir komser yardımcısıyım.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-

Yorum