Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhabalar

merhaba arkadaşlar, ben attila, 26 yaşındayım, terörle mücadele şubede komser yardımcısıyım, diyarbakırda bulunuyorum, benim sıkıntım alkol. alkol'den kurtulamıyorum.

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
    merhaba.yardım almayı denedinizmi hastanede tedavi olmayı
    hastane bana göre değil bureaya katılarak yardım almayı denedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
      içme sebebin ne? geçmişte yasadıklarınmı yoksa zevk içinmi içiyorsun ve hergün nekadar içiyorsun ortalama
      ben asla keyif için içmedim, görev gereği pekçok olay yaşanıyor bir arkadaşımızın şehit olması üzerine daha fazla içmeye başladım, aslında rakı içiyordum ama bıraktım şimdi sadece bira içiyorum günde 10 tane kadar en az içiyorum.

Yorum

bırakmayı şimdi denicam işte. nasıl olacak bilmiyorum hayatımın parçası gibi.

Yorum

eğer işini psikolojik açıdan sizi çok etkiliyosa başka yerde görev yapmayı düşündünüzmü
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
            eğer işini psikolojik açıdan sizi çok etkiliyosa başka yerde görev yapmayı düşündünüzmü
            ben terörle mücadele mensubuyum başka herhangibiryerde görev yapmam birşey değiştirmez, benim sıkıntım içki, sadece içkiden kurtulmam gerekli. ha işim itibarıile etkileniyorum misal yakın zamanda bir arkadaşım şehit oldu, ama diyarbakır değilde başka bir yer olsa yine aynısı olacak, mesele işim yada mekan değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: heikenen View Post
              ben terörle mücadele mensubuyum başka herhangibiryerde görev yapmam birşey değiştirmez, benim sıkıntım içki, sadece içkiden kurtulmam gerekli. ha işim itibarıile etkileniyorum misal yakın zamanda bir arkadaşım şehit oldu, ama diyarbakır değilde başka bir yer olsa yine aynısı olacak, mesele işim yada mekan değil.
              bırakmak istediğinizde ne kadar süre bırakabiliyosunuz

Yorum

bırakmak istediğinizde ne kadar süre bırakabiliyosunuz
                ben nişanlımın yada ailemin yanında olunca içmiyorum, örnek vereyim geçen sene birsüre iznim olmuştu, nişanlımla geçirdim hepsini, ailemlede görüştüm, hiç içmedim birgün bile, diyarbakıra dönüp yalnız kalınca yine başladım

Yorum

26 yasında komser yardımcısımı yapıyolarmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                    26 yasında komser yardımcısımı yapıyolarmış...

ben bir senedir komser yardımcısıyım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: heikenen View Post
                      ben bir senedir komser yardımcısıyım.
                      bence psikolojik sorunların var bazı duyguların seni içkiye yöneltiyo psikoloğa gitmeyi düşündünüzmü

Yorum

gunde 10 bira içilirmi laaa....ben 3 tanede kafayı bulup yatarım.....

Yorum

bence psikolojik sorunların var bazı duyguların seni içkiye yöneltiyo psikoloğa gitmeyi düşündünüzmü
                          psikolojik sorunum yok, sadece çok içiyorum bırakmam lazım.

Yorum

kendini 10 bira içicek kdr zaman bırakma...10 bira demek yarım saatten 5 saat demek....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                              kendini 10 bira içicek kdr zaman bırakma...10 bira demek yarım saatten 5 saat demek....
                              eskiden mesaide kanyak vodka vs. içerdim, en azından şimdi eve gelince içiyorum on bira kutuda alıyorum. ama dün içmedim bugün dayanamadım.

Yorum

İşleniyor...
                              X