Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir araştırma yaparken gördüm sizi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir araştırma yaparken gördüm sizi

Belgesel porjem için araştırma yaparken bu portala denk geldim ve artık her gün bir göz atıyorum... Hepinize merhaba.
    Last edited by ayhan.yalcinkaya82; 28-06-2012, 12:23 AM.
    Unutma Büyük Bir Ölüm-Kalım Savaşının Galibi Olarak Geldin Bu Dünyaya

hoşgeldin sanada merhaba yeni üye..
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayhan.yalcinkaya82 View Post
      Belgesel porjem için araştırma yaparken bu portala denk geldim ve artık her gün bir göz atıyorum... Hepinize merhaba.
      merhaba, aramıza hoşgeldiniz... bizim buraya "denk" gelmek" yeterlidir zaten... Ve , bir kere denk gelen hergün göz atamadan duramaz))
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

hoşgeldinn aramıza ... evet araştırmalarda hep üst sıralarda çıkarız biz memnun kalacağından eminiz..

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Hoşgeldiniz o zaman, iyi forumlar..
          ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Hoşgeldiniz
            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

hoşgeldiniz iyi zaman geçirmenizi dilerim
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

ne tür bi belgesel bu
                "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                  ne tür bi belgesel bu
                  bak bende merak ettim ... baştan söyleyelim biz başımızda huni ile gezmiyoruz

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

hahahaha yeni yüzyıl bağımlılıkları başlığı altında aşırı bilgisayar kullanımının bağımlılık yaratması konusunu işleyeceğim. Aslen gazeteciyim bu benim ilk belgeselim olacak. Özellikle oyunları konu alıcam. Geçmişte yada şu an sorun yaşayan birinin hikayesi üzerinden konuyu anlatmam gerekiyor. İngilizce ve Türkçe olarak iki versiyonunu çekmek istiyorum.

Yorum

aa bak beni çekebilirsin artiz olucam

KuzuZade

Yorum

kimseye hayır demem bir kişiye ihtiyacım var.

Yorum

Peki sana nasıl güveneceğiz... : )
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

aman böbreklere dikkat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                              Peki sana nasıl güveneceğiz... : )
                              zorunda değilsin o da sana güven vermek zorunda değil =)
                              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

İşleniyor...
                              X