Belgesel porjem için araştırma yaparken bu portala denk geldim ve artık her gün bir göz atıyorum... Hepinize merhaba.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir araştırma yaparken gördüm sizi
Collapse
X
-
Bir araştırma yaparken gördüm sizi
Last edited by ayhan.yalcinkaya82; 28-06-2012, 12:23 AM.Unutma Büyük Bir Ölüm-Kalım Savaşının Galibi Olarak Geldin Bu DünyayaEtiketler: Yok
-
merhaba, aramıza hoşgeldiniz... bizim buraya "denk" gelmek" yeterlidir zaten... Ve , bir kere denk gelen hergün göz atamadan duramazOrjinal yazı sahibi: ayhan.yalcinkaya82 View PostBelgesel porjem için araştırma yaparken bu portala denk geldim ve artık her gün bir göz atıyorum... Hepinize merhaba.
))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
hoşgeldinn aramıza ... evet araştırmalarda hep üst sıralarda çıkarız biz memnun kalacağından eminiz..

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Hoşgeldiniz
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
bak bende merak ettim ...Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Postne tür bi belgesel bu
baştan söyleyelim biz başımızda huni ile gezmiyoruz

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Yorum
-
hahahaha yeni yüzyıl bağımlılıkları başlığı altında aşırı bilgisayar kullanımının bağımlılık yaratması konusunu işleyeceğim. Aslen gazeteciyim bu benim ilk belgeselim olacak. Özellikle oyunları konu alıcam. Geçmişte yada şu an sorun yaşayan birinin hikayesi üzerinden konuyu anlatmam gerekiyor. İngilizce ve Türkçe olarak iki versiyonunu çekmek istiyorum.Unutma Büyük Bir Ölüm-Kalım Savaşının Galibi Olarak Geldin Bu Dünyaya
Yorum
-
aa bak beni çekebilirsin
artiz olucam

Yorum

Yorum