Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese selamlar..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Herkese selamlar..

Merhabalar...
    Siteyi dün tesadüfen buldum.. çok da memnun oldum. Hepimiz farklı ilişkiler yasıyoruz, farklı insanlar tanıyoruz, farklı olaylarin içerisinde buluyoruz kendimizi. Benim ilk kez karşılaştıgım için içinden çıkamayacagım bir durum belki de başkaları tarafından uzun zaman önce yaşandı ve üstesinden gelindi. Hepimizin farklı deneyimleri, farklı zayıf ve güçlü yönleri var. Bu yüzden ne kadar paylaşım içinde olursak hem kendimiz hem de baskaları için hersey cok daha kolay olacaktır. Kendi içimizde çırpınmaktansa, aynı sorunlarla karşılaşmıs ve çözümler bulmuş insanlarla aynı ortamda bunları paylaşabilmenin degeri ölçülemez. Ben daha çok ilişkiler üzerinde durmak ve konusmak istiyorum.Forumları incelediğim kadarıyla bazen karsıdakini kırıcı, tahrik edici mesajlar olabiliyor, umarım bunlarla hiç karşılaşmadan en iyi şekilde forumlarda paylaşım yapabiliriz.Bu arada isteyen herkes bana yazabilir. Okumayı ve dinlemeyi cok severim. Ne kadar uzun oldugu önemli deil.
    Herkese şimdiden çoook teşekkürler Biraz uzun oldu sanırım

..

Tesekkurler, ben de oyle umuyorum

Yorum

Hoş geldiniz.

Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

..

Tesekkurler..hosbuldumm

Yorum

Hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim sevgili venicemoon
          Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

hoşgeldiniz....
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Hepinize ayrı ayrı tesekkurler.....

Yorum

venicemoon, cnm hoşgeldin aramıza,, umarım güzel vakit geçirirsin burada. ne zaman sorunnu olsa hepimiz buralardayız (((:
                just a smile

Yorum

Hangimizin sorunun yok ki.. bunları paylasacak birilerinin oldugunu bilmek cok güzel tesekkurler.

Yorum

hoşgeldin

Yorum

sadece merhaba demek

içten temenilerinizi gerçekten samimi buldum yeni üyeliğimden dolayı bende forumda sizin gibi düşünceler besleyen tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum

Yorum

Malum insan psikolojisi, şımarmaya başlıcam yakında ) herkese cok tesekkurler.. Keske birbirimiz hakkında daha fazlasını ögrenebilsek.

Yorum

srnope sen de hoşgeldin ^^
                          just a smile

Yorum

hoşgeldin venicemoon .Umarım dilediğin gibi olur.bende senin gibi düşünerek geldim buraya.sende istediğin gibi yazabilirsin.Ben kısa yazmayı beremiyorum doğrusu umarım yazdıklarımı okuyan arkadaşlar sıkılmamışlardır..

Yorum

crystalsun çok candansun sen doğrusu...

Yorum

İşleniyor...
                              X