Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
fragilim ne haber...bir ugrayıp yine uçup gidiyorsun,buraya renk katıyordun....neden bu kaçış hala anlamıyorum arkadaşım,heryerde vardır negatiflikler istersen dünyanın öbür ucuna git,yine aynı...seni burada görmek istiyorum desem,gel desem..?imkansız mı olacak kararın....seni burada iki kelimede olsa görmek güzeldi...eger o güzel kalbine eserse yine gel arkadaşım + o güzel sesinide getirmeyi unutma......
Oooo hoşgeldin fragilecim en eski üyelerden eski mod arkadaşım benim, mesaj sayın 6 bini geçmişti, ne çok paylaşımımız olmuştu hey gidi günler... şimdi gördüm üye olmuşsun birden şaşırdım bu o mu diye, nasılsın? Sağlığın iyidir umarım. Çok iyi biliyorsun ki burası alışkanlık yapıyor Görüşmek üzere.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Bu güzel sürprizin beni mutlu etti. Sitede geçirdiğim eski ve güzel günlerimi hatırlattı. Senin ardından sitedeki mevcudiyetlerine ve yazılarına alıştığım bazı üyelerinde ayrılmaları beni üzdü. Sitenin eski formatına alışmıştım, şimdi oda vBulliten formatına geçti. Yeni format ve tanıdığım üyelerin azalmaları bu sitenin eski sıcaklığını azalttı ve yabancılaştırdı. Allahtanki Adı değişmedi. Sırf adının değişmemesi yüzünden eski bir alışkanlık olarak siteye girmekteyim dersem yalan söylememiş olurum.
Bu nedenle vakit buldukça forumlarda konu açar veya yorum gönderirsen çok memnun olurum.
voov bu kadar kısa zamanda 44 görüntülenme açıkçası bu kadar ilgi beklemiyordum, duyan okumuş:P
Arkadaşlar alakanıza teşekkür ederim. Dün öylesine bir tıkladım ne var ne yok diye, önce siteyi anlayamadım, sonra bir kaç tanıdık arkadaşın yazılarını okudum
ve ilk kayıt olduğum ismimle bir giriş denemesi yaptım Tuhaf olan ; şifremi unuttum diye ismimde değişiklik yapıp fregile yazmıştım , meğer aynı şifreymiş) bunu da bunca zaman sonra( 5 yıl sonra) öğrenmiş oldum)
Her ne kadar yeni üye gibi görünsekte kayıt tarihi itibiri ile bir ayrıcalığımız olmuş oldu:P
Sezai Bey e de bu konu hakkında bilgi verdim ve kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Hepinize tekrar teşekkürler..
ben de eski en eski uyelerdenim.. bir zamanlar hergun ki ugrak yerimdi.. yıllar var unutmustum.. aklıma geldi fragile gibi kullanıcı adım ve sifrem degismemis.. )) fragile ım nasılsın? gerci bir girip kaybolmussun belli ki... ben arada bakayım diyorum ama eskilerden kimler var ????? Temas hatırladınız mı ) sevgiler eskilere ve yenilere
tesekkür ederim, aynı sehirde farklı bir evde ama aynen devam hayata sımsıkı tutunmaya calısarak... düsmeden ezilmeden çürümeden ayakta kalmaya calısıyorum.. Sen nasılsın forte-donna ?
junkdarc evet kartanesi yok mu artık, nerelerde? tanıdık baska kimse kalmamıs mı ya? nickleri de tam hatırlamıyorum ki tek tek sorayım..
herkesi yeniden burada görmek ne kadar güzel hoşgelmişsiniz, iyi ki gelmişsiniz..
Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta… <Şems-i Tebrizi>
Yorum