Merhaba arkadaslar. Su anda Londradayim ve biraz yanlizlik cekiyorum, malum SF . Londrada olan kimse varmi acaba mrk ediyorum?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Londradan herkese selamlar
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: abc_03 View PostMerhaba arkadaslar. Su anda Londradayim ve biraz yanlizlik cekiyorum, malum SF . Londrada olan kimse varmi acaba mrk ediyorum?
biz burada bile yanlızlık çekiyoruz ..alllah yardımcınız olsun derim ..
keyifli paylaşımlar...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: abc_03 View PostMerhaba arkadaslar. Su anda Londradayim ve biraz yanlizlik cekiyorum, malum SF . Londrada olan kimse varmi acaba mrk ediyorum?
ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
Yorum
-
Adamın bundan başka mesajı da olmamış; ilk izlenimim kafasına göre takılan bir arkadaş; reklam maksatlı yazmış
Orjinal yazı sahibi: abc_03 View PostMerhaba arkadaslar. Su anda Londradayim ve biraz yanlizlik cekiyorum, malum SF . Londrada olan kimse varmi acaba mrk ediyorum?Last edited by umbrella; 15-01-2011, 02:20 AM.
Yorum
-
Yahu uzun zaman once yazmistim nerden hortladi bu konu anlamadim . Su anda guzel Turkiyedeyim en guzel yer mutlu oldugun yerdir degilmi... Her iki ulkeninde artilari eksileri var tabi. Umbrella demiski Londra gibi bi yerde sanaldanmi medet umulur. SF olunca bal gibide olur kardesim bilenlere sor onu sen ;-) Tabi sosyal ortamlardada bulunmadim degil, arkadaslarda edindim ama tabi net kadar rahat olmuyo bizim icin malesef :s.Last edited by abc_03; 17-01-2011, 09:51 PM.
Yorum
Yorum