Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ergenlik Dönemimde Psikolojik Sorunlarım Var Yardım Edermisiniz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ergenlik Dönemimde Psikolojik Sorunlarım Var Yardım Edermisiniz

Merhaba Arkadaşlar Ben Ankarada Oturuyorum Yaşım 17 Herşeyi İçime Atiyorum Özellikle Kavga Konusunda Biriyle Kavga Edeyim Ben Dovsemde Korkuyorum Ya Arkası Gelirse Ya Şurda 3-4 Kişi Sıkıştırırsa Oyle Cok Korkuyorum Ama Tek Kişi Olsa Affetmem Ve Konuşmamda Kelimeleri Yutmaya Başlıyorum Kitap Oku Dediler Okuyorum ama Gene Kelimeleri Yutuyorum Biraz Hızlı KOnuşuyorum Yakınlarım Bana Hep Yakışılıksıın Fln Diyorlar Ama Kendimden Nefret Etmeye Başladım Hiç Bi Kız Bakmiyor Butun Arkadaşlarımın Kız Arkadaşları Var Benım Neden Yok vs. Bu Konular Beni Aşırı Şekilde Rahatsız Ediyor Herşeyi İçime Atiyorum uFAK bİRŞEY Bile Olsa Kafaya Takıyorum İlerde Bu Sorunlardan Kurtulabilirmıyım.?:th_woot:

Orjinal yazı sahibi: burak1 View Post
    Merhaba Arkadaşlar Ben Ankarada Oturuyorum Yaşım 17 Herşeyi İçime Atiyorum Özellikle Kavga Konusunda Biriyle Kavga Edeyim Ben Dovsemde Korkuyorum Ya Arkası Gelirse Ya Şurda 3-4 Kişi Sıkıştırırsa Oyle Cok Korkuyorum Ama Tek Kişi Olsa Affetmem Ve Konuşmamda Kelimeleri Yutmaya Başlıyorum Kitap Oku Dediler Okuyorum ama Gene Kelimeleri Yutuyorum Biraz Hızlı KOnuşuyorum Yakınlarım Bana Hep Yakışılıksıın Fln Diyorlar Ama Kendimden Nefret Etmeye Başladım Hiç Bi Kız Bakmiyor Butun Arkadaşlarımın Kız Arkadaşları Var Benım Neden Yok vs. Bu Konular Beni Aşırı Şekilde Rahatsız Ediyor Herşeyi İçime Atiyorum uFAK bİRŞEY Bile Olsa Kafaya Takıyorum İlerde Bu Sorunlardan Kurtulabilirmıyım.?:th_woot:
    bizi kızın sana bakıp bakmaması % 50 tiple ilgilidir %50 ise tavırlarınla
    diger sorunların ise bana normal geldi pek bi enteresanlık yok kavga etme sende
    bizde çok ederdik lise de şimdi bakıyorum cahillik sadece ama
    + ları çok tabi şu anda ama o artılar sakin sakin duruyor
    1 yıldır hiç kavga etmedim 1 yıl önce maçta kavga etmiştik bitek
    Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sekerli_yogurt
      kardeşim benim iyi dinle beni okulun en çirkin kızını ayarla kendine tamam mı o kız zaten açtır hemen kabul eder azcık edebiyat yaptın mı tamam işte bu yaşlarda saftırlar istediğin şeyi onunla deneyebilirsin kardeş kendini geliştirmek için oyna onunla ilerde bu hissettiklerinden üzerinde eser kalmaz kavga dersen dal gitsin sopa taş ne bursan kafasına kafasına spor yap mutlaka bu senin kendine olan güvenini arttırır
      öhöööö be naptın kafasına kafasına falan :th_woot::th_woot::th_woot::RpS_scared:

Yorum

Kavga konusunda 3-4 kişi sıkıştırır dayak yerim diye korkuyorsan kavga yapmayacaksın:42:
        kelimeleri yutuyorsan biraz yavaş konuşmaya özen göster bunu kontrol altına almaya özen göster biraz
        kitap okuyacaksan da sesli oku ama yavaş ve kelimlerin telaffuzuna dikkat et
        Kız arkadaş konusunda da herkesin var benim neden yok gibi bir düşünce garip
        Sevdiğin bi kız varsa onunla ilgilenirsin ama sırf kız arkadaşım olsun diyerek bir kızla çıkmak isteği olmamalı
        Ayrıca yukarıda söylenene bakma sen ne demek okulun en çirkin kızına takıl o zaten açtır felan
        Kimsenin duyguları ile oynamaya kimsenin hakkı yoktur unutma eden bulur:tinysmile_hmm_t:
        Ölüm çok ucuz bir şeydir..Fakat dünyanın en zengin insanına bile pahalı gelir.

Yorum

ya kavga etmek den korkmuyorum ederım cok pis ederım de işte sonrasını cok duşunuyorom

birde çirkin kızla cık diyorsun okulumda hiç kız yok yani kız ortamım yok o yuzden normla liseye gitsem cıktıgım cok olurdu zaten

Yorum

yaşın 17 olmuş ne ergenliği

Yorum

İşleniyor...
            X