Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kişilik Testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sanırım kimse benim kadar düşük almadı : 35

31 – 40 PUAN:
    İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. Sizi gerçekten tanıyanlar arkadaşlarınıza güvenmenizin zaman aldığını ama bu güvenin kırılması halinde onarılmasının da aynı derecede zor olduğunu bilirler.

YORUMSUZ...
    <div>Yasam cok zalim bir ogretmendir; once sinav yapar, sonra dersi verir. Andre Gide</div><br />

Yorum

41 – 50 PUAN:
      İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi... İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.

gerçekten doğru
      ya çaresizsiniz, yada ÇARE SİZ siniz.

Yorum

39 PUAN ALDIM

31 – 40 PUAN:
        İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. Sizi gerçekten tanıyanlar arkadaşlarınıza güvenmenizin zaman aldığını ama bu güvenin kırılması halinde onarılmasının da aynı derecede zor olduğunu bilirler.

Yorum

Benimki 43 gerçekten beni anlatıyor teşekkürler....

Yorum

.. Çok samimi cevaplar vermedim.. yanıtlarken çok ciddiydim))

Aslında kaç zamandır görüyorumda.. amaaan uzun iş diye pas geçiyordum... denedim.. sonuç:

51 – 60 PUAN:
            İnsanlar sizi heyecan verici, havai, düşüncesiz yapıda, doğal liderlik özellikleri olan, her zaman doğru olmasa da hızlı karar veren birisi olarak tanırlar. Seni cesur, maceraperest birisi olarak tanırlar; her şeyi bir kez denemek isteyen, macera yaşamak için fırsatları kaçırmayan birisi... Yaydığınız heyecandan dolayı sıradanlar sizinle aynı iş yerinde yaşamaktan zevk alırlar.

Demek beni düşüncesiz yapıda buluyorsunuz 8)

Diojen...goddo...badem...selam.. 8) .......ya işte böyle... düşüncesizmişiz biz)) :roll:

Yorum

39 puanım çıktı ve orda şöyle bir cümle var..
              'Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.'
              tamamen benimle çelişiyor...
              Hayat bukadar zor mu???Atılırmıyız oyundan benzemezsek onlara???

Yorum

hımm güzel bir test ti 45 çıktı. bu gibi testler için bana internet adresi verebilirsen sevinirim.
                &quot;Dusuncelerine Hakim Olamayanlar Kısa Zaman Sonra Davranışlarına da Hakim Olamazlar...&quot;

Yorum

Benimki 39 çıktı.Çoğu doğru.
                  <div>OYLE ZAMANLAR VARDIR Kİ,GİTTİGİNİZ YER ONEMSİZDİR:ONEMLİ OLAN NASIL GİTTİGİNİZDİR!</div><br />

Yorum

41 – 50 PUAN:
                    İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi... İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.

Öyle tanırlar sağolsunlar
                    Acaba gerçekten öylemiyim

Yorum

Arkadaşlar,

Benmde ÖSS puanım 38 çıktı ve kesinliklede çok dogru ,

Benim için en önemli şey GÜVEN,

Yorum

43 çıktı.kendimi tam rahatlamasamda gerisi tamamen doğru.ellerine sağlık.süperdi.
                        <div>RUHUMDA ACI VAR</div><br />

Yorum

xxzx

benim puanım 38 teşekkürler paro yine doydum hesabı yaz....
                          kendimi biliyordum sağlama yaptım.
                          arkadaşına bor&ccedil; verme bir &ouml;m&uuml;r dost kal.yeniyi &ouml;ğretilmeyen yollarla &ouml;ğrenebilene deha denir.

Yorum

38 cıktıııı

Yorum

benim 37 çıktı oldukça da doğru çıktı

Yorum

41 – 50 PUAN:

Doğru valla bu çıktı bende..
                                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                                X