Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amerikalıların kariyer testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Amerikalıların kariyer testi

Bir Amerikan kariyer testi..Basit ama uygulanan ve doğruluğu kanıtlanmış etkili bir test… bir tanesini secin bakalim.

Soru su;

“Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor… Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?. ..

” Burada düsünün ve cevabiniza göre kariyer analizinizi asagida bulun…

1-Agaca tirmanirsiniz;
    2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz;
    3-”Gel pisi pisi” diye bagirirsiniz;
    4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz;
    5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri ararsiniz;

1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz. .. Iyi bir satis temsilcisi olursunuz…

2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunu z… Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz…

3-”Gel pisi pisi” diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin…

4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz;Kendi isinizi kurup cok basarili ve ünlü olabilirsiniz. ..

5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz. .. Iyi bir üst düzey yönetici olursunuz…

ALINTIDIR

ben gel psisi pisi demezdim ama pisttttttttttttttttttttttttttttttttttt in aşa napıyon orda diye bagırırıdım gelmezse elime bisey alıp atcakmıs gibi yapar inmesini salardım ama bu kedi küçükse kıyamaz çıkar alırdı olmadı merdivenle tırmanırdım kancık kedi bulup getirmeaha ömk aklımın köşesinden geçmezdi itfaiye çağırmazdım adamların daha önemli işleri var kedi kurtarmaktan başka onu biz halledebiliriz bence

Yorum

bizim sokak kedileri maşallah ağacta kalmaz akıllı bulur bi yolunu iner amerikan kedileri amerikalıları göre göre naapsın çareyi ağaca çıkmakta bulmustur

Yorum

malesef günümüz de bu tarz insanların bilinç altlarına yönelik testler uygulanıyor bu sadece abd ile sınırlı kalmıyor ülkemizde de bu testleri uygulayan şirketler var insan psikolojisinden yola çıkarak çalışanın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bulmaya çalışıyorlar
        bazen banada saçma geldiği oluyor ama durum bu ?
        artık herşey insan psikolojisine dayalı olmuş
        reklamlar dahi bilinç altına hitap ediyor

bu linkte ise japonların iş başvurusunda uyguladıkları test var
        ne kadar doğru bilemiyorum

http://www.herice.com/mail/6006/

Yorum

ben itfaiye çağırdım :roll:
          kediyi kurtarmak için

Yorum

sevaba girmişsin ne güzel

Yorum

Bana da bazen saçma geliyor bu testler, ya bunlar dışında başka bir çözüm yolumuz varsa...
              KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mevsimbahar
                Bana da bazen saçma geliyor bu testler, ya bunlar dışında başka bir çözüm yolumuz varsa...
                ben de inanmıyorum testlere ama işte eğlence olsun vakit geçsin diye takılıyorum öyle..
                nothing lasts forever...

Yorum

Bu amerikalıların bu kadar salak testlerle insanların yapısını anlayabileceği hiç aklıma gelmezdi...

Benim vereceğim cevap şıklar arasında yok...Ben olsam böyle bişeye hiç takılmazdım hayvan doğası gereğini yapıyor deyip geçerim,neden illahaki ağaca tırmanmış bir hayvanı indirmek için uğraşımki...O hayvanı oradan indir deniliyorsa elime küçük bir taş alıp canını yakmayacak şekilde atarım....Peki ben böyle yapınca ne olacam canimi yoksa kabiliyetsizmi...
                  Avazım cıktıgı kadar susuyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bsr-cgla
                    Orjinal yazı sahibi: mevsimbahar
                    ben de inanmıyorum testlere ama işte eğlence olsun vakit geçsin diye takılıyorum öyle..
                    :lol: :lol: iyi yapıyorsun :lol:
                    KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

ilksen ben japonyada olsaydım kesin işsizdim :lol: sadece polis ve hırsızı karşıya geçirdim diğerleri hep kavga ediyor

eğer ki karşıdaki hapishane ve sadece hırsız polisin geçmesi gerekiyorsa
                      o zaman aile diğer tarafta kalıyor
                      mantık bu ise işsiz kalmam

Yorum

bu durum başıma geldi. ağaca tırmandım (merdivensiz) kediyi indirdim sonra kedi beni tırmalayıp kaçtı demekki cesur ve girişkenmişim :roll:

Yorum

2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunu z… Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz…

Çok doğru benden mükemmel bir Halkla ilişkiler müdürü olur 8)
                          (Yaş: 15)

Yorum

ağaca kopek çıkartırım

Yorum

ben ağaca tırmandım

Yorum

İşleniyor...
                              X