Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaç günde olur ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kaç günde olur ?

ben spora baslayali 5 gün oldu, spor salonuna yazılamıyorum suan. o yüzden kendi capımda, daha önceki spor salonundan ogrendigim bilgilerde yapıyorum. bi de her gün 1 saat yürüyorum. ama sanki yaptıgım spor işe yaramıyor, hala bacaklarımda karıncalanma fln hissediyorum, doktor yuruyus yap gecer demişti ama bana mı öyle geliyorr yoksa ..?

Sporun etkisini zamanla hissedersin bence...
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Ben günde yarım saat yürüyüş ve koşma ile ısınıyorum sonraki yarım saat ise netten indirdiğim spor hareketlerini yapıyorum. Ben ilk gün etkisini gördüm daha enerjik oldum.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Buna direk gün hesabı koyma. En azından haftalık olarak bak.
        Tamam spor yapmak kesinlikle faydalı bir olay ama eğer yemeği kesmez isen (-ki bilmiyoruz, kusura bakma) sadece kilo almayı durdur.
        Son Olarak
        Yürüyüşünün temposunu arttırman biraz fayda sağlayabilir.

Yorum

Ne yaptığını bilmiyorum..Ama 3 aydan sonra kendini gösterir. Bende koşuya başladım ağır tempo'da , ardından mekik ve şınav'da ekleyeceğim.

Yorum

5 günde pek bir şey olmasını bekleme. Doktorunun söylediği ölçüde/saatte spor yap. Kendini fazla yormaman da gerek yani. Umarım bacağındaki karıncalanmalar geçer
            Bakış açısı önemlidir.

Yorum

her aksam yuruyorum, cunku daha sonra is guc okul oldugunda duzensizlik olmasın diye. aslında evet birkac ay sonra gorurum galıba.

Yorum

İşleniyor...
              X