bir saat öncesinde küçük bir fotoraf krizi yaşıyana kadar akşamları uyuyamacak kadar şampiyonluğu ringleri vs vs düşünürdüm basit bi sorun yaşadım ve bana kick boks çok boş bi spor geliyor şuan, bu gün yaşadığım bir örnek ti bu ben son 2 yıldır formula 1,,moto gp,tuning vs vs her gencin ilgileneceği şeylerle ilgileniyordum sonraları hacking, webmastering e merak saldım ondanda sıkıldım şuan kick boks yapıyorum bir iki ay sonra bunuda bırakacağımı biliyorum havalı silahlar felan ayda bir hobi değiştiriyorum ve hemen her gün gün kendimi farklı hissediyorum farklıdan kastım önceki güne göre farklı bi gün bi kız için kolumu kesecekken ertesi gün onun için kolumu kıpırdatasım gelmiyor, bi gün bi hayal kuruyorum ertesi gün boş geliyor ne yapacağım bilmiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok değişken bir kişiliğe sahibim
Collapse
X
-
gençlerin ,daha doğrusu hepimizin sorunu çabuk tüketiyoruz ,çabuk sıkılıyoruz.suç senin değil her istediğnii 5dk.içinde yerine getiren ailende yada başka birilerinde olabilir.yada tamemen senin karekterin.yaş küçükse bu tam oturmaz merak etme...
Yorum
-
içinde bir konuda bir alanda tatminsizlik varsa onu başka şeylerle bastırmaya çalışıyor olabilirsin, kalıcı tatmin sağlamadığından sürekli obje değişir ama asıl konunun farkında olmayınca böyle gider, hangi alanda eksiklik hissediyorsun onu tespit bence önemli. bu benim fikrim senlen alakalı olmayadabilir
Yorum
-
arkadaslar benm ymk takıntıma care bulunn. ıstemedgım halde stresten ne bulursam yıyorum , hızlı hızlı . cok cok. huzurlu dingin sorunsuzken boyle olmuyor ama aklıma bsy takıksa (ki genelde takık) neler neler yıyorum ve sevmedıgım abur cubur ne varsa goturuyorum madde bagımlılıgı gbı aynı. bır an once yesemde hepsnı bıtse gıbı dusunuyorum. ve sonucunda kusuyorum cunku kılo almak ıstemıyorum.. nabıcm ben
Yorum

Yorum