Orjinal yazı sahibi: angel_of_darkness
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir şey yapacaksınız ama günah suç sayılmayacak ne yapardınız??sadece tek şans..
Collapse
X
-
Hiç birşey yapamazdım. Burada yazan arkadaşlarda hiçbirşey yapamazdı.... Yapacağınız eylem veya hareketlere TANRI, Allah, Yehowa veya diğer dini inançların tapılan varlıkları karar vermez arkadaşlar, siz.. yani cesaretiniz veya korkunuz karar verir.
Mesela, şu başlığa bakın, birşeyi ''siz'' yapacaksınız!!! Tanrı yapmayacak sizin yerinize, ama yüzde doksanınız kendi gücünüzün yapmaya yetmeyeceği şeyleri seçmişsiniz. Yani, DİLEMİŞSİNİZ. Akıl yok, mantık yok... Lütfeen. Ne banka soymak kolay bir iş, nede yasal olmayan bir yoldan para kazanmak. .. Bunların hepsi çok zor. Kolay değil..Yapanlar kolay yapmıyor öyle.
Yorum
-
Ediyorlar ben acı çektirtmeyebilirim ama karşımdaki kişinin en azından yaptığı bu hatayı telafi etmemesi onu da geçiyorum üzgün olmaması (gerçek anlamda) beni sinir eder...Kim ettiyse bir şekilde bulsun ama pişmansa o zaman kıyamam rahatlarımOrjinal yazı sahibi: fuliapeki sana acı çektiren insanlarda acı çekmeyi hak etmiyormu?
Yorum
-
Evet gerçekten değilmişOrjinal yazı sahibi: fuliayaptığı şeyden dolayı pişman olmadığı için acı çekmesini istiyorum yaptığı şey affedilir bir şey değil zaten
tabiki durumdan duruma kişiden kişiye değişir ama bazı hatalar asla asla affedilmez telafi de edilmez...onları yapanların sürünmesini en içten şekilde dileriz...Hiç de vicdan azabı çekmem hatayı yaparken ya da daha sonrasında onlar vicdan azabı çekiyorlar mı sanki...
Yorum

Yorum