Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Deliricem ya

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Deliricem ya

Egzersiz yapiyorum durup tekrar devam edersem egzersiz sayilmazsa kaygisi (mantiksiz biliyom), dua ederken ya hatali okuduysam reddedildiyse kaygisi , ya soyle yaparsam boyle olursa kaygisi , icimden dua ederken ya allah icimdekileri duymuyosa kaygisi vs bunlar hanqi bozukluga yada hastaliqa qiriyor

öncelkle geçmiş olsun..bunlar kaygı ve takıntının olduğu ''anksiyete'' hastalığı bence
    :10:

Yorum

bunlar birer takıntı yani tıp diliyle buna obsesif kompulsif bozukluk deniyor. bunlar belli ki kontrol edemiyorsunuz bu da belli zamndan sonra hayat kalitenizi bozar .bir uzmandan yardım alın.

Yorum

Mantiksiz olduklarini biliyorum ama doktorum mankafali okb diyorum anlamiyor yab diyor yaygin anksiyete bozuklugu yani

Yorum

yani anlattığın kadarıyla okb. ama doktordan iyi bilemeyiz tabi. seni inceeyip ona göre bir tanı koymuştur. ilaçları kullan ona göre geçmiyorsa doktorunu değiştirirsin. geçmiş olsun.

Yorum

takıntı tekrar obsesyon kısaca okb
            Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

bu anksiyete değil hatta hiç alakası yok.o nasıl doktormuş öyle aradaki fakı bilmeyecek..bu ayan beyan obsesyon işte yani takıntılı düşünce..

Yorum

İşleniyor...
              X