Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KİŞİSEL ÖZELLİĞİM BENLİĞİM DUYGULARIM KADINCA

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• KİŞİSEL ÖZELLİĞİM BENLİĞİM DUYGULARIM KADINCA

UF BU SIKINTI BENİ MAHVETTI YA DUGULARIM HEP KADINCA ERKEKLERE KARŞI ILGIM VAR 27 YAŞINDAYIM 8 YAŞINDAN BERI BU DUYGU BENLE BERABER YA KURTULMANIN YOLUDA YOK İŞTE NE OLUCAK BILMIYORUM SONUM ILERIYE KARŞI DÜŞÜNEMIYORUM
    3
    a:3:{i:271;a:5:{s:12:"polloptionid";i:271;s:6:"nodeid";s:6:"522005";s:5:"title";s:15:"BU ŞEKİLDE YAŞA";s:5:"votes";i:3;s:6:"voters";a:3:{i:0;s:5:"38723";i:1;s:5:"39208";i:2;s:5:"44486";}}i:272;a:5:{s:12:"polloptionid";i:272;s:6:"nodeid";s:6:"522005";s:5:"title";s:29:"IYİ BIR UZMAN PSIKOLOĞA GÖRÜN";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:273;a:5:{s:12:"polloptionid";i:273;s:6:"nodeid";s:6:"522005";s:5:"title";s:30:"INSANLARDA UZAK BIR YERDE YAŞA";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    100.00%
    3

şıkları verirken zaten kendi cevabını kendin veriyosun

aslında inandığın şeyin onayını istiyorsun gibi bişey

2 diyorum

Yorum

Kurtulmanın yolu yok demişsin... Peki sen kurtulmak istiyor musun?...19 yıl boyunca neden yardım almayı düşünmedin..?

Yorum

Hoşgeldin Ayder, kendi kendine çözemediğimiz sorunlarımız için elbette uzmandan yardım almalıyız. Anladığım kadarıyla sen de çözümün farkındasın ve sadece biraz çekingenliğin var bu konuda. Hiç endişen olmasın, sana en iyi yardımcı olacak kişi o olacak. Seni başkaları gibi yargılayacağını sanma. Kendin gibi yaşayabilmenin huzuru için bir an önce beklemeden gitmeni tavsiye ederim.

Yorum

Bak yaşam içerisindeki bir çok gerçekleşen anormal davranışın kafanda büyüttüğün korkuların gerçekliği olduğunu biliyormusun.

basit bir örnek. bu gün kaza yapmakdan korkuyosan ve araba kullanıyorsan bu korku aşırı bir düzeyde seni öyle fazla zaptederki gidip arabayı çarpacaksın bir yere. kesindir. çünkü neden. korktun ama korkunun seni yönlendirmesine izin verdir.

bu senin anlattıkların ile şimdi yukarda verdiğim örnek arasında hiç fark yok. sen bunu takıntı yapmışsın ve bu takıntılar senin düşünce ve davranışlarına yön vermeye başlamış gibi görünüyor. nasıl yenebilirsin. reddet. karar ver ve uygula yaşamının her anında bu tür bir fikir gelince aklına aslında temel olanın senin kendi ve düşüncelerine karşı duyduğun korkudan olduğunu bil. karşıdaki insanlar senin için bir şey ifade etmiyor aslında sen öyle olması için karşıt bir iç mücadelede boğuluyorsun. bunu bir düşün. bu söylediklerim yaşamın çok alanında her konuda her korku için birdir.

Yorum

BENDE DE KADINSI DUYGULAR VAR. COK DUYGUSALIM.
            BILINCIM ZAYIFLADIGINDA YAKISIKLI OLAN ERKEKLERE KARSI BIR CEKIM
            HISSEDIYORUM. CINSEL ISTEK DEGIL. KENDIMI YAKISIKLI BULMUYORUM. ACABA BUNDAN MIDIR? www.terapistim.com sitesinde, UYELERIN , CINSEL
            KIMLIK SORUNLARI, CINSEL YASAM...vs. GIBI BASLIKLARA YAZDIKLARI YAZILARI OKUDUM. BIRCOGU BENDE DE VAR. KISILIK BOZUKLUKLARI DA. BU SITEDEKI KONUNUN UZMANLARINDAN; ESCINSELLIK, ODIPAL CATISMA,
            OZDESIM SORUNU VE BIYOLOJIK ARACINSIYET ILE HOMOFOBI HAKKINDA
            BILGI ALMAK ISTERIM.
            ICSELLESTIRILMIS HOMOFOBININ IKI TURU OLDUGU DOGRU MUDUR?:
            1° BIYOLOJIK ARACINSIYETIN YOL ACTIGI HOMOFOBI (BU TIPIN IYILESME SANSI YOKMUS)???
            2° GELISIM DONEMININ YOL ACTIGI HOMOFOBI (BU TIPIN IYILESME SANSI VARMIS)
            3° YINE http//:tr.vikipedia.org adresinde (SOZLUK) ARACINSIYET: aseksualitedir DENIYOR. BUNLARIN BAZISI DA BISEKSUELLESIYO DENIYOR. HER IKI CINSE DE EDILGEN VE EGILIMLI.
            ESCINSELLIK HAKKINDA DAHA DETAYLI BILGI VAR MIDIR?
            KIMI, ESCINSELLIGIN DOGUTAN GELDIGI VE DEGISTIRILEMEYECEGINI;
            KIMISI ISE, ESCINSELLIGIN GELISIM DONEMLERINDEKI BIR KRIZ/BIR DURAKSAMA NEDENIYLE OLDUGUNU VE DEGISTIRILEBILECEGINI Ve
            DIGER BIR GORUS ISE, ESCINSELLIGIN BIR HASTALIK OLDUGUNU
            BELIRTIYORLAR.
            BIR DE, YASMAINDA HETEROSEKSUEL YASAYAN VE GIZLIDEN GIZLIYE
            ESCINSELLERLE AKTIF OLARAK BERABER OLAN ERKEKLER VAR. BU ERKEKLER, ESCINSEL SAYILMIYOR. OYSAKI, BU DA BIR ESCINSELLIK DEGILMIDIR? YANI SONUCTA HEMCINSIYLE BERABER OLUNUYOR.
            AYRICA ABD'DE YAPILAN BIR ARASTIRMAYA GORE; INSANLARIN HAYATLRI BOYUNCA EN AZ BIKERE VEYA DAHA FAZLA ESCINSEL ILISKI YASADIGI ORAN °/° 57 imis !
            AYRICA OBSESIF RUMINASYONDA DA ESCINSELLIK SAPLANTISI/KORKUSU OLABILIRMIS!
            AYRICA 2.EKSEN KISILIK BOZUKLUKLARINDA DA; MENTAL RETARDASYON/MENTAL BOZUKLUGA BAGLI OLARAK, HOMOFIB VEYA CINSEL SAPKINLIKLAR OLRMUS. BUNLARIN ZEKA SEVIYELERI NORMALIN
            BIRAZ ALTIYMIS.
            BEN SANA BIR OZEL MAIL ATICAM.
            ILGILI UZMANLARIMIZDAN? ESCINSELLIKLE ILGILI BILGILERINI
            BIZIM GIBILERLE PAYLASMALARINI RICA EDIYORUM.
            SAYGILARIMLA

Yorum

niye bundan kurtulmaya çalışıyosun ki? eşcinsel olmak gayet normal bişeydir. kimse sorgulayamaz ki seni... sende bi sorun yok, sorun seni bundan utanacak hale getirenlerde.

Yorum

İşleniyor...
              X