Duyuru

Collapse
No announcement yet.

alkol ve depresyon

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• alkol ve depresyon

arkadaşlar,yıllardır depresyon tedavisi görüyorum,borderline kişilik bozukluğu tanısı da koyuldu.
    soracağım soru,bir kaçamak yapayım dedim,votka aldım,normalde alkol kullanmam.
    yaklaşık 1 kupa bardağı içtim,kaldıramadım tabi çıkardım,şarhoşta oldum. ertesi gün iyiydim,fakat sonrasında çok kötü huzursuzluk başladı.kafam hiç üstümde değil resmen depresyon durumundayım. yaklaşık 3-4 gündür çok kötüyüm.
    citol kullanıyorum. içtiğim gün almamıştım zararlı olmasın diye.
    anneminde haberi yok,bir şey diyemiyorum da,şu durum da olmamın nedeni aldığım alkol mü,bilgisi ile yardımcı olabilecek birileri var mı ?
    böyle devam ederse kafayı yiyeceğim :31:

Yok merak etme alkolün etkisi o kadar sürmez (:

Yorum

alkol olduğunu sanmam bence psikloljin kötü olduğu içindir benki hapiını atsan çokda miktarda içsen o zaman doktora git derdim ama sende olanın ciddi bişey olduğunu sanmam bence psikolojik olrak iyi diğilsin o yüzden olabilir
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

psikolojimiz iyi olsa zaten bu hallerde olmazdık. ama sonrasın da böyle olunca alkolden mi kaynaklandı acaba dedim.
        veyahut içimdeki sıkıntının dışa vurmasına mı sebep oldu acaba dedim. doktoruma mı danışsam ne yapsam.
        yaşayanlar bilir depresyon çok berbat bir şey, hele de çok ağır geçiriyorsanız

Yorum

Bir alkolik olarak cevap vereyim sana.Alkolü alırsın aldığın zaman güzel olursun.Kafan kıyak olur.ANcak vücudun alışık değilse alkole veya sınırını aşmışsan ertesi gün depresyon belirtileri görürsün.Huzursuzluk içini kaplar.Olmadık şeyler canını sıkar.Ama bu etki kısadır.Öyle 3 4 gün sürmez.İlaçlarını kullan depresyon belirtileri devam ederse ki alkol yüzünden değildir bu o zaman erkenden doktorunu ziyaret etmeye gitmelisin.Alkol alırken ilacı almaman da isabetli olmuş alsaydın karaciğerin yok yere fazla efor harcayacaktı.Bundan sonra alkol alırken sınırı aşma,vücudunun kabul ettiği kadar al.

Yorum

bir hafta sıkıntım sürdü.bu çarşamba doktoruma gittim ve anlattım sıkıntımı,tabi alkol aldığımı sonrasında böyle olduğumu söyleyemedim annem vardı yanımda.
            xanax yazdı huzursuz olduğum zamanlarda kullanmam için.
            ben alkolün etkisi olduğunu düşünüyorum.büyük ihtimal birikim oldu,sürekli kendimi sıkıyorum çünkü
            alkol de alınca ortaya çıktı diye zannediyorum.
            eski moduma döndüm bir miktar.

Yorum

Alkol depresyonu ve çoğu psikolojik rahatsızlığı tetikler..
              Bağımlılığın varsa bunu için üretilen ilaçlar var içiyorsun ilacı alkol alınca miden bulanıyor rezil oluyorsun daha içmiyorsun..
              Geçmiş olsun.

Yorum

bağımlılığım falan yok,konuyu baştan okuduysan.
                bir kaçamak yaptım,fazla geldi sanırım.

Yorum

Konu içlerini okuyamıyorum kusura bakma okuyunca kötü oluyorum. benim derdim bana yetiyor zaten.

Yorum

İşleniyor...
                  X