Merhabalar.Geceleri dışarı çıktığımda bana bişey oluyor.Çaresizlik hissediyorum,intihar etmek istiyorum,aklıma geçmiş geliyor falan.Ama hep gece oluyor bu,herhalde dışarıda kimse yok diye yalnızlık korkusu ya da borderline daki gibi terk edilme korkusu tarzı birşey olabilir.Aslında panik atağı da düşündüm ama hiç kalbim hızlı çarpmıyor,terlemiyorum,nefesim daralmıyor,sizce ne gibi duruyor bu,yaşım 21 kaç senedir var hatırlamıyorum bile iğrenç bişey.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Geceleri bana birşey oluyor!
Collapse
X
-
başlığı ilk topikte gördüğümde ürperdim
" Geceleri bana birşey oluyor! " Allahım artık vampire yada zombiyemi dönüşmeye başladık dediydim. ama durum kafa karmaşası dostum sen terimlere takılma bence nasıl rahatsız oluyorsun onlara yönel, onların üstünde fikir alışverişlerinde bulun.

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Belki de çok yalnız olduğumdan olabilir.Ya da gece dışarısı korkunç olduğu için.Ya da sürekli evde takıldığımdan dışarı çıkınca bura nere lan falan oluyorumdur.Belki derealizasyon.Bilemiyorum tam tarif edemiyorum ama tek bildiğim şey aşırı canım sıkılıyor ve intihar etme isteği geliyor.
Yorum

Yorum