Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rexapin yüzünden mi böyleyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rexapin yüzünden mi böyleyim

herşey bir tuhaf geliyor.ışıklar,renkler. boşlukta gibiyim. huzursuzluğum yok çok sıkıldım. 15 gün ya da daha fazladır kullanıyorum citolle. çok saçma bir durumdayım. pazartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora. en başta 3 gün gayet iyiyiydim sonra böyle saçma saçma oldu herşey.:RpS_angry: algılamam bir tuhaflaştı. kullanmış olan varmı bu ilacı

Ben Zyprexa kullanıyorum ama aynı etken madde sonuçta ilk başlarda öyle olur yan etkiler yapar sonra geçer bünyen alıştığında sadece uyku verir..
    ι¢ιм∂єкι ηєƒяєт

Göğsünde İngiliz Bayrağıyla Sudaki Çocuklara Ateş Eden Köpek
    Esaret İntikamı Alırsa ya Bir Gün
    Bir Gün Ellerinle Boğduğun Bu Çocuklar
    Bir Gün Tecavüze Mahrur Kalan Kadınlar
    Bir Gün Fışkırırda Ruhun Gök Yüzüne Bakakalanlar
    Siz Bugün Susanlarsınız Magazin Haberlerde
    Erotik Yapma Bebeklere Bakıp Tatmin Olanlarsınız
    Sesini Çıkarana Sus Deyip Yuhalayıp
    Amerikan Mangasında Beyinsizce Yaşayanlarsınız…

Paranoid ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trancer View Post
      ben zyprexa kullanıyorum ama aynı etken madde sonuçta ilk başlarda öyle olur yan etkiler yapar sonra geçer bünyen alıştığında sadece uyku verir..
      sadece uyku olsa ne ala çok sikildim. Işikta duramiyorum. Tuhaf algiliyorum herşeyi

Yorum

ilacın yan etkilerinden dolayı böyle hissetmen normal belli bir zaman sonra alışırsın.......

Yorum

ayrıca ben bu ilacı kullandım fakat siz bu ilacı kaç mg ve ne için hangi rahatsızlıkdan dolayı kullanıyosunuz.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
            ayrıca ben bu ilacı kullandım fakat siz bu ilacı kaç mg ve ne için hangi rahatsızlıkdan dolayı kullanıyosunuz.......
            depresif bir dönem geçiriyorum.borderlineye bağlı. ilaç miktarı 2.5 mg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ALTI2 View Post
              depresif bir dönem geçiriyorum.borderlineye bağlı. ilaç miktarı 2.5 mg

çok düşük bir doz sıkıntı yaratacağını sanmam uzun vadede sana ..........doktorunlada konuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                çok düşük bir doz sıkıntı yaratacağını sanmam uzun vadede sana ..........doktorunlada konuş
                teşekkür ederim. ama tuhaflaştım iyice

Yorum

benim ilaçlardan bir şikayetim yok bende karaciğeri düşünüyorum........

Yorum

keşke benimde ilaçtan yana şikayetim olmasa... allah iyiliğinizi versin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben
                      Çok geçmiş olsun..bende anafranili ilk kullandığımda dozu yüksek gelmişti ve ışıkta duramıyordum çok kötü bir duyguydu, bir kaç gece yaşadım hatta geceleri ışık yakmadan oturmuştum.Bir hafta sonunda herşey normale dönmüştü.

Rexapin e gelince..eşim 5 aydır kullanıyor çok şükür Ona çok iyi geldi.Umarım en yakın zamanda siz de fayda bulursunuz.Hemen pes etmeyin 2 ay kadar kullanmanızı öneririm
                      .
                      inşallah dediğiniz gibi olur

Yorum

İşleniyor...
                      X