Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayatım zindan oldu.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayatım zindan oldu.

hayatımı sürdüremiyorum ilişkilerimi sürdüremiyorum. ya çok seviyorum sonra aniden gidiyorum. çok sevdiğim erkek arkadaşımı kendimden hastalığım yüzünden soğuttum. ailemle aram kötü. çok yalnızım konuşacak bir tane arkadaşım bile yok inanmazsınız. çevremde kimse yok ama kendime bunu ben yaptım. bu hastalığa sahip insanlara o kadar kötü bakıyorlar ki.. bakıyorum kaç kurtar kendini diyorlar. sanki ısırıcam. Bu hastalığa sahip olmaktansa sokaktaki ağaç, havadaki bulut olmayı isterdim. Kimseye, kendime bile faydam yok.

sağlam olanlar daha hasta bence. bencil ve ezen taraf onlar. sadece kendilerine çalıştıkları için bişi olmuyor onlara.
    bence biz de biraz kendimiz için yaşamalıyız. amaç mutlu olmak olmamalı. mutluluk yok sürekli değil zaten. daha çok acılar hatırda kalır hep daha uzun zaman dilimleri acıyla geçiyor bu böyle. ama değişmeyecek diye bişi yok. her an herşey değişim içindedir.kendimizi değişmemiz mümkün. içimizdeki şeytana egoya ynefse dur demeyi öğrenmek gerek. şeytan bizim iyiliğimizden değil kötü halimizden beslenir ve onu besliyoruz bol bol. negatif güçler hakim dünya boyutunda. ben uzun yıllar acı çektim hala da zaman zaman sürüyor. ilaçlarımı kullanıyorum. spor yapıyorum. hayattan beklentim yok. kedi besliyorum. balkonda kuşları besliyorum, çiçekler yetiştiriyorum böyle küçük şeyşerle mutlu oluyorum. insanlardan hiç bir beklentim yok. onların kötü olduğuna karar verdim ve kimseyle konuşmuyorum. zaten kimse de beni sevmiyor. insanlardan gelecek sevgiye de başka şeylere de ihtiyacım yok. ikiyüzlü, dedikoducu, çıkarcı bencil yaratıklar. seni her an arkandan vurmaya meyilliler. deliyim diye korkup beni dışladılar hep. onlara kızacak kadar bile değer vermiyorum.

Yorum

hayatta en çok sevdiğim insanlar bana hayatlarını mahvettiğimi benden nefret ettiklerini söylüyor. elim kolum bağlı ben olmak kolay mı bu hastalıklarla yaşamak kolay mı? o kadar tiksiniyorum ki kendimden keşke doğmasaydım diyorum.

Yorum

hocam rahatsızlığınız neydi acaba ?
        depresif bir rahatsızlığınız mı var ?
        katatonik şizofreni hastaları bile iyileşebiliryorken kendi durumunun bu kadar kötü olduğunu düşünme. insanlara eziyet ettiğini düşünüyorsan bırak bunu düşündüren insan uzaklaşabildiği kadar uzaklaşsın. illaki bu evreyi dönemi atlatacaksın ve atlattıktan sonra o kimseleri hatırlamayacaksın. konuşacak insan bulamıyorsan yazı yazabilirsin. günlük tutar gibi. gündelik olayları kağıda dökerek dertleşebilirsin. zaten insanlara dert anlatmak çok da iyi birşey değildir. psikolojiden anlamayan biri ile bu konuyu açmanın bile pek manası olmaz (obsesif kompülsifler hariç : ) hem sonradan okuduğunda vaktinde neler yapmışım diye düşünür keyiflenirsin hemde kendini okumanı yazmanı konuşmanı geliştirir bu alışkanlık.
        benden başka herkes paranoyak

Yorum

İşleniyor...
        X