Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Durdurun Dünyayı İnecek var!- bıktım kendimden

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Durdurun Dünyayı İnecek var!- bıktım kendimden

renkli bir kişilik...her an her şleyi yapabilir. ağlayabilir, gülebilir, parasını son kuruşuna kadar harcayıp günlerce aç gezebilir. birden tıkanana kadar yemek yiyebilir. hayata delice bağlanıp saksıda çiçek alır, sonra bakmayı unutur, hayattan nefret eder bir avuç hap içer... sevgilisi terkedecek diye (aslında böyle bir ihtimal yoktur) bileklerini keser. hatta her kavgada ufak çizikler atar..birden kafasına eser tüm parasını resim malzemelerine yatırır ressam olur, sonra taksitle laptop alır yazar olur.ama hiç biri devam etmez. sevişirken "ne kadar acı, o kadar zevk" ilkesiyle çalıştığı için çoğu kez işi bitince " bu ben miyim, ne yaptım" diye ağlar.tekrar kendine zarar verir...

vs. vs. vs.

arkadaşlarım, " hayatımızda sen omasaydın çok sönük bir üniversite geçirecektik" derlerdi.

şimdiye kadar panik atak, depresyon, anksiyete dahil bir çok tanıyla onlarca ilaç kullandım. ama sonuç sıfır..zaten çoğuna devam etmedim. ben hiç bir şeye devam etmedim ki...

en son geçen hafta nişanlımla ayrılma noktasına geldiğimizde,, odama gittim,, dolorex ve lustralleri avucuma boşalttım ve içtim. sonuç: enzimleri tavan yapmış berbat bir karaciğer, neredeyse delik bir mide, pişmanlık, oh iyi ki yaptımlar, neden ben' ler, niye kurtuldum'lar, ben deli miyim'ler...

hastanede yattığım sürece çok tatlı bir doktor hanımla görüştük. doktor hüsna...her şeyi anlattım. şimdiye kadar kimseye anlatamadıklarımı...kendimden nefret ettiğim zamanları...gizli sapkınlıklarımı, hep bir kaç kişiyi birden yaşıyormuşum hissini, kollarımdaki kesikleri..korkularımı...

tanı: borderline kişilik bozukluğu...

ne olduğunu sormadım. bi ilaç verdi adı aklımda değil. zaten midem ve enzimlerim düzelince başlayacağım.

eve geldim güç bela.zorla çıktım hastaneden. hemen nete geldim. araştırdım...

aranızda düzelen var mı????lütfen dua edin...ben bu değilim ve olmak istemiyorum.

yılmaz odabaşının bir dizesi vardı. kendime ithaf ediyorum:

"buysan öleceğim,
    başkası olursan da kimi seveceğim?"

ah bu panik seansların..
    büyük büyük adımların..hallerin..
    seviyorum..

Yorum

mor krizantem...

ben de...

ama hangisi ben??? kaç kişi var içimde?

Yorum

yukardaki satırları okurken aslında sen mi yazdın yoksa ben daha önce üyeydimde benmi yazdım diyordum...
        borderline... yaş 17 kolları kesik bi lise öğrencisiyim.. okuldan çıkıorm sevgilimin yanında kocaman bi kadın oluyorum, eve gidip ilahi rahibe.. yaptıkalrımdan pişman oluyorum sonra diormki ohh iyiki yapmışım... yazar oldum, şair oldum, rocker oldum, müslüm fan oldum, siyah oldum, beyaz oldum, uyuşturucu müptelası oldum, alkolik oldum... bir tetik bekledim beni uyarsın diye adam olayım die sudan sebepten normal(!) miş gibi oldum... canım sıkıldı tüm oldurulmuşlukardan vazgeçtim... benim dedim bu bnm... artık hasta deilim aslında hastayımda ben deilim... hem gidene ağlanıp hem geldi die ağlanırmı... bira içip namaz kılınırmı... namaz kılınıp TANRI YANILGISI okunurmu.. hem ateist olup hemde tanrıyım diyebilmek... tanrının kuluyken tanrının bana ağladığını duyabilmek... en son yeşilreçete ativan dil altı hapı... şimdi serumlar iğneler... BIKTIM ARTIK.... yada bıkmamışta olabilirim yeniden ben iyi olacğaımda diyebilirim... yada bn İYİYİM de.....
        <div>acılarimi dev aynasinda buyuten rezil bir hassasiyetim var...</div><br />

Yorum

yaş şuan 21 ve bankacıyım gündüz... geceleri barsa sigara satıorm.... düşün artık...

Yorum

......

vatansever..

benim eksik bıraktıklrımı yazmışsın. yoksa vatansever diye ikinci kişi olarak girip ben mi yazdım? lütfen başka biriysen cevap yaz bana...

koyu cemaatçi olup komünist olabilmel ve her ikisinde de ölümüne çalışmak... uyuşturucu kullanmak, sonra namaz kılmak... bira içmek, ardından ağlamak ne yaptım diye...ve yine içmek

biliyor musun, şimdiye kadar hep hangisinin gerçek ben olduğunu sordum kendime.ama hangisini yapsam ben oluyordu o... hangi ortama girsem o oluyordum, oluyorum. bu korkunç. sanki bu bedeni kullanan onlarca kişiden biriyim. ne yapacağım???

söyleyin ben ne yapacağım???

Yorum

hişştt... sakin olcaksın önce ... belki de bi ara yogi olursun
              herşey bi tarafa hangisi benim die bişe yok hepsi sensin emin ol buna... önce delirdim ben sonra psikiyatr oldum sırayla hep ben benden öte bişey oldum... sen kendini her halinle sev, insanlar zaten seni anlıyor ozaman... dün sevgilime borderline dedim.. suratıma korkar bi ifadeyle baktı bir daha giderse işte ozaman... napcamı bilemem... pufffffff.

Yorum

ben de borderline dedim...hemen araştırıp onlarca makale okudu...sonra bana bir sürü akıl vermeler...

sana pm attım vatansever

Yorum

iyice saçmalamaya başladım..

nişanlım şair. isim vermeyeceğim çünkü tanınmış biri.. bugün bana şiirlerinin besteleneceğini söyledi. binbir hevesle. hemen senaryolarım başladı... ünlü olacak-daha da-- televizyon programları, akşam geç gelmeler..hayranları..belki biri onu ...offfff. ben de başta onun hyranıydım.onu buldum, tnıştık, aşık olduk.vs.
                  ya başka bi kız da...

ve salak gibi bunu ona söyledim. nolur benden vazgeçme dedim. saçmalama nerdeen çıkarıyorsun dedi. kızdı. ya neden sürekli beni bırakacağını düşünüyorum????

bugün tam krizdeyim. kendimden nefret etmeler..o kadar midem bulanıyo r ki kendimde, kesmeye bile değer görmüyorum..(kollarım bayramda)

bu halimle, sözlerimle onu daha da uzaklaştırdığımın farkındayım..oooooooooofff offfffff

Yorum

Öncelikle bu rahatsızlığı yaşayan herkese şifalar dilerim.

Anlattığınız kelimelerden bile hastalığın ne kadar zor olduğu anlaşılıyor. Yaşaması kim bilir ne kadar zor bir durumdur. Bir de en zoru sevdiği bir yakınını bu hastalığı yaşıyorken görmek...

Merak ettiğim bir şey var. Siz tedavinizle ilgili kendiniz mi bir şeyler yapmak istiyorsunuz , yoksa ailenin desteğiyle mi hastalığı yenmeye çalışıyorsunuz ?

Bu gibi durumlarda tanıdığım bazı hastalar , hastalıklarını kabul etmede ve tedavi olmada problem yaşıyorlar. Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
                    “İlim sadece zekayı değil ahmaklığı da artırır.”

Yorum

bu çok kişiliğe bürünen herkez borderline değildir yani bunu herkez yaşar bende yaşıyorum ama kendini bilmek önemli olan değilmi.

Yorum

sıkıntıda orda çıkıo ya ortaya... ben kendimi bilmiorm ben neyim ne rengi severim ne şarkıları dinlerim... gri yok bende buda gibi deilim yani orta yol yok... ya siyah ya beyaz.. bazen ikisi birden.. ne ailesi ne yardımı.ailem olsaydı yani varlıkları gibi gerçekten olsalardı ben bunlarla uqraşıo olurmuydum... benden başka yok dışarda... ama içimde milyonlarca... açıqa çıkarsa biri kalır... oda hepsinin karışımıdır... acıyı belki sevebilmek bundandır dimi? belki acıya alışmış gibi yapıp çok acı gelince aslında yokmuş gibi olabilitem vardır....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: su misali
                          Öncelikle bu rahatsızlığı yaşayan herkese şifalar dilerim.

Anlattığınız kelimelerden bile hastalığın ne kadar zor olduğu anlaşılıyor. Yaşaması kim bilir ne kadar zor bir durumdur. Bir de en zoru sevdiği bir yakınını bu hastalığı yaşıyorken görmek...

Merak ettiğim bir şey var. Siz tedavinizle ilgili kendiniz mi bir şeyler yapmak istiyorsunuz , yoksa ailenin desteğiyle mi hastalığı yenmeye çalışıyorsunuz ?

Bu gibi durumlarda tanıdığım bazı hastalar , hastalıklarını kabul etmede ve tedavi olmada problem yaşıyorlar. Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

başta kabul edemedim. ne bileyim. kendimi bildim bileli ben buydum. hatta bu çeşitlilikle övünürdüm.ama yaş geçtikçe, gerçek hayata adım atınca insan kendisi dışındakilerle de ciddi ilişki kurmak durumunda kalıyor. sonra aslında sana normal geelenlerin problem olduğunu görüyorsun.

ailem başta-nişanlım dahil-- bir şey olmadığını düşünüyordu. hatta dikkat çekmeye çalıştığımı düşündüler. intihara kalkışınca ve son anda yaşama dönünce anladılar. doktorla konuştular..ben de ikinci bi hayata başlamış olarak olayı ciddiye lamaya başladım. ailem destek oluyor. iyileşmam için..

ya iyi de benbu değilsem ben kimim?

çıldırıcam allah aşkına yardım. hangisiyim ben???

Yorum

Yine yaptım

nişanlım bayrama geldi.

tatsız bir olay, bana surat yaptı... gözlerim kararmaya başladı. annemlerin odasına kapandım. önce uykuyla uyanıklık arası bir hal. sonra dolabın üzerindeki makasa uzanış.

yine yaptım. kazağımın kolunu yukarı toplayı makasla bastıra bastıra defalarca kestim. kan akana kadar. başım dönene kadar.

ağlama krizi. nişanlımın gelişi. "beni bırakma" diye yalvarmalar...

insan kendinden bıkar mı? ben bıktım. yaşamak fazla geliyor yine..

DURDURUN DÜNYAYI İNECEK VAR!!!

Yorum

arkadaşım kendine sahip ollll :!: :!: :!:
                              <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X