Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral kullananlar bakabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• enerji528
    adlı üyemiz Lustral kullananlar bakabilir mi? konusunu başlattı

Lustral kullananlar bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir cipralex kullanıyorum ama düzenli bir faydası olmadı. Geçen ay gittiğim başka bir psk. uzmanı lustral yazacaktı ben bundan önce kullandığımı, faydası olmadığını söyledim vazgeçti. Ben lustralı kullandığımda 10 gün falan kullanmıştım ve faydasının olup olmadığını net olarak hatırlamıyorum.
    Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz, bu ilaç size hayat enerjisi veriyor mu, diğer etkileri nelerdir? Bende bitkinlik, hiçbirşeyden zevk alamama durumu var. Sizin cevaplarınıza göre doktora gidiyim, ilacımı değiştiriyim diyorum.

• BİTOPERTİN
    replied
    Orjinal yazı sahibi: mecik
    lustral negatif semptomlara iyi gelir mi?
    gelebilir .

Leave a comment:

• hkayac
    replied
    lustral bana enerji vermişti. bir sürü iş yapmak istiyordum... resim yapmaya başlamıştım düşünün artık... şimdi citol le tembel şirinden farksızım canım hiçbir şey yapmak istemiyor...

Leave a comment:

• kanka
    replied
    arkadaşlar lustral ilacı, tek bir rahatsızlığa değil, birçok rahatsızlığa kullanılabilen bir ilaçtır. ben 2 yıldır, baş dönmesi yüzünden günde 100mg, kullanıyorum. denemek için 2 gün bırakırsam 3.gün yolda yürümekte ve başımı sağa sola çevirmekte aşırı güçlük çekiyorum, yani hayatımın bir parçası oldu çıktı. doktorum ilaca devam diyor. herkeze geçmiş olsun.

Leave a comment:

• camomiles
    replied
    valla bana öyle hayat enerjisi fln vermedi. sadece kafanın biraz daha rahat olmasını sağlıyor o yani. enerji beklememek lazım. bir de uyku düzenim yoktu onu eh işte düzenledi. 3 aydır kullanıyorum. yani herşey kendin de başlayıp kendin de bitiyor insanın.

Leave a comment:

• gurabe
    replied
    lustral bir tür anti depressan yan etkileride sağlamdır...

Leave a comment:

• Sare_
    replied
    Lustral adeta tam bir uyuşturucu gibi.Hayatı çok güzel tozpembe gösteriyor,normalde üzüleceğiniz, sıkılacağınız hiçbirşeyi önemsemiyorsunuz böyle bütün gün gülümseyerek dolaşıyorsunuz Beni çok kötü etkiledi göğsümde yanma,sıkışıklık yaptı nefes alamıyordum.Gece hiç uyuyamıyordum.Sonra bıraktım.Kullandıklarım içinde en ağırı oydu.

Leave a comment:

• camomiles
    replied
    ben akşamları alıyorum belki yanlış ancak başlarda çok uykku verdiği için bu şekilde yapmak zorunda kaldım yoksa sarhoş gibi dolanıyorum. bir de yarısını içiyorum. bir tane içtiğimde midem çok fena oldu. biraz rahtlık veriyor. sakin kılıyor insanı.ama tabi herşeyi çözmüyor. kendi kendini motive etmedikçe hiçbir şey etkili olmuyor. kendi eliimizde. bende başlayalı 1 ay oldu.

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Güncel.......

Leave a comment:

• goddo
    replied
    special versyonunu 100mg'lık şekliyle aylarca kullanıp, bırakıp tekrar başlayabiliyorum... bırakması sorun olmuyor bende ... her aşkın bitiminde 1 kutu special lustralı düzenli olarak kullanıyorum... işe yarıyor mu? elbette

Leave a comment:

• hazel_
    replied
    banada kilo aldırmadı lustral kilom aynı ,cok evvel içtigim laroksın diye bir ilaç var o bana kilo aldırmıştı ve kötü bir ilaçtı , allahtan verdim aldıgım kiloları.

Leave a comment:

• buselim54
    replied
    Orjinal yazı sahibi: psikojapon View Post
    lustralın zayıflama etkisi yok arkadaşlar ben rustrala başlamadan önce 60 kiloydum şimdi 97 3 senede 37 kilo aldım bu bir gerçek
    Katılıyorum..Banada kilo aldırdı..4 ayda 6 kilo,kilo aldırmasının nedeni iştah açmasıdır..

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Teşekkürler psikojapon. Konunun başında bir arkadaş söylemişti ona da doktoru söylemiş, benim anladığım kadarıyla bir ilaç bir kişiyi zayıflatırken başka bir kişiye kilo aldırabiliyor.

Leave a comment:

• psikojapon
    replied
    lustralın zayıflama etkisi yok arkadaşlar ben rustrala başlamadan önce 60 kiloydum şimdi 97 3 senede 37 kilo aldım bu bir gerçek

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Madem lustralın zayıflatma etkisi de var o zaman lustrala dönüyüm. Elimdeki cipralex yarın bitecekti yarın sonuncuyu atıyım ya da sizin tabirinizle içiyim : ) pazar günü lustraldan başlayım. Geçen ay psk. uzmanına gittiğimde cipralex kullandığımı ve yeterince iyi gelmediğini söylemiştim. Doktor lustralı deneyelim demişti ben cipralexe devam etmiştim. Doktor böyle söylediğine göre şimdi cipralexten lustrala geçiş yapsam bir problem olmaz herhalde. Sabrediyim bakalım bende 3-4 ay sonra olumlu etki yapacak mı...

Leave a comment:

İşleniyor...
X