Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral kullananlar bakabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral kullananlar bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir cipralex kullanıyorum ama düzenli bir faydası olmadı. Geçen ay gittiğim başka bir psk. uzmanı lustral yazacaktı ben bundan önce kullandığımı, faydası olmadığını söyledim vazgeçti. Ben lustralı kullandığımda 10 gün falan kullanmıştım ve faydasının olup olmadığını net olarak hatırlamıyorum.
    Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz, bu ilaç size hayat enerjisi veriyor mu, diğer etkileri nelerdir? Bende bitkinlik, hiçbirşeyden zevk alamama durumu var. Sizin cevaplarınıza göre doktora gidiyim, ilacımı değiştiriyim diyorum.
    Her şey güzel olacak...

Lustralı epey kullandım, yan etkileri geçicidir. Sabahları içilmelidir. Etkinin başlaması ise en az üç dört ayı bulur , sabırlı olmanız gerekiyor. Öyle on günde falan etkilemez .

Yorum

maviyeşil Sende etkisini 3-4 ayda mı gösterdi, neden bu kadar sabrettin doktor mu söylemişti?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Bende altı ay civarını buldu , bu tür ilaçların uzun vadede etki gösterdiğini internette ve kitaplarda okumuştum zaten. Tabii doktor da hemen etki göstermesini beklemiyordu.

Yorum

10 gün çok kısa bir süre. iyi bir ilaç bence.iyi de geliyor ama biraz sabır. yalnız ilaçlar kişiden kişiye farklı etkileyebiliyor bence.
          düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

Bende lustral kullanoyorum etkisini 4.ayın sonunda gösterdi..Bence gayet güzel bi ilaç ben faydasını gördüm tabii bünyeden bünyeye değişir ilaçların etki..10 gün çok kısa bi zaman dilimi ilaç etkisini asla göstermez..Ciplatexe göre daha hafif bence..Zayıflama konusuna gelince neden se benim iştahım açıldı 5-6 kilo aldım

Yorum

normalde sinirlenecğin ve sürekli kafana takacağın şeyleri daha sakin karşılamanı sağlayan bi nebze olsun rahatlatan bir ilaç. ama çok daha bi faydasını görmedim yani yaşamımda genel olarak pek bi değişiklik yapmadı.

Yorum

10 gün tabiki çok kısa bir süre ama o zamanlar nedense kullanmak istememiştim. Öğrenmek istediğim asıl durum şu; Bir ay sonra ya da dört ay sonra ilaç etkisini gösterdiğinde size hayat enerjisi verdi mi, üzerinizdeki isteksizliği, halsizliği aldı mı, yaptığınız işten zevk alır oldunuz mu?
                Her şey güzel olacak...

Yorum

İlaç normalleşmende yardımcı oluyor. Yani normal sınırlar içinde bir ruh haline kavuşabilirsiniz ama bu kişiye göre değişir. Muhteşem bir fark beklemeyin yani , ama fayda göreceksiniz.

Yorum

holly son yazdığını anlamadım?
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528 View Post
                      10 gün tabiki çok kısa bir süre ama o zamanlar nedense kullanmak istememiştim. Öğrenmek istediğim asıl durum şu; Bir ay sonra ya da dört ay sonra ilaç etkisini gösterdiğinde size hayat enerjisi verdi mi, üzerinizdeki isteksizliği, halsizliği aldı mı, yaptığınız işten zevk alır oldunuz mu?
                      Eskisine göre çok daha iyiyim çok şükürr..Rabbim tez zamanda herkese şifalar versin..Ben 2 yıl ilaç kullanmadım,direndim iyileşmeye kendi kendime çalıştım olmadı en sonunda mecbur kaldım ve ilaç kullanmaya başladım iyi ki de başlamışım..İlaçlardan korkmayın bence ,antidepresanlar hakkında kulaktan duyma sözlere inanmayın ,doktor kontrolünde kullanmanızı tavisye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buselim54 View Post
                        Eskisine göre çok daha iyiyim çok şükürr..Rabbim tez zamanda herkese şifalar versin..Ben 2 yıl ilaç kullanmadım,direndim iyileşmeye kendi kendime çalıştım olmadı en sonunda mecbur kaldım ve ilaç kullanmaya başladım iyi ki de başlamışım..İlaçlardan korkmayın bence ,antidepresanlar hakkında kulaktan duyma sözlere inanmayın ,doktor kontrolünde kullanmanızı tavisye ederim
                        Ben de bırakmayı çok denedim, dozunu azaltarak bırakmayı denedim yine de olmadı. Ne zamana kadar kullanacağız Allah bilir. Allah herkese acil şifalar versin, amin.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Benim için en iyi ilaçlardan
                          etkisini bir ay gectikten sonra gösterdi ,
                          ilk aylarda durgunlıuk ve sakinlik verdi ama mutluydum fazla düşünemiyordum
                          ilac zaman gectikce ve düzenli içince (ben sabah içmeyi tercih ettim ) bana mutluluk ve canlılık vermişti , dokuz ay düzenli içtim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holly
                            ben 14 yaşından beri içiyorum ilaç çok da memnunum içmesem halim haraptı
                            Cipralex kullanmasam benim de halim harap ama kullandığım halde tam düzlüğe çıkartmıyor dediğim gibi sadece ağlama krizinin, sinir ve stresin önüne geçiyor. Benim bir işte çalışmam için içimde istek, azim, canlılık olmalı bu halimle hiç bir işte çalışamam. Olmazsa cipralexi bırakıp lustrala başlayım doktora gidecek durumum yok.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Madem lustralın zayıflatma etkisi de var o zaman lustrala dönüyüm. Elimdeki cipralex yarın bitecekti yarın sonuncuyu atıyım ya da sizin tabirinizle içiyim : ) pazar günü lustraldan başlayım. Geçen ay psk. uzmanına gittiğimde cipralex kullandığımı ve yeterince iyi gelmediğini söylemiştim. Doktor lustralı deneyelim demişti ben cipralexe devam etmiştim. Doktor böyle söylediğine göre şimdi cipralexten lustrala geçiş yapsam bir problem olmaz herhalde. Sabrediyim bakalım bende 3-4 ay sonra olumlu etki yapacak mı...
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X