arkadaslar bu ilacı bilen yada kullanan var mı? pek bilindik bir antidepresan degil sanırım nette fazla yorum bulamadım. 1 haftadır kullanıyorum risperdal kullanıyordum daha once yeni dr um bunu yazdı. buspon ve quet le beraber. buspon ve quet i kullanmıyorum sadece eslorexi kullanıyorum suan. bas donmeleri beyin uyusmaları geri geldi. ayrıca bu ilaç deli gibi uykumu getiriyor ama kafamı yastıga koyar koymaz uykum kacıyor gunlerdir bu ilac yuzunden uyumuyorum resmen saga sola donerek ayagımı sallayarak sabah ediyorum. risperdal den sonra hafif mi kaldı acaba diye dusunmeden edemiyorum yada bunyem alısmadı henuz. dr umu gormeme de daha 1 hafta var prff :tinysmile_hmm_t2: :RpS_crying:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
eslorex kullananlar?
Collapse
X
-
depresyon
bende ruh gibiyim surekli dalıp dalıp gidiyorum henuz bendede pek bi iyileşme var sayılmaz kendi cabamla dısarı cıkmaya işime gitmeye falan basladım o kadar hala acı cekerek yasıyorum ama depresif dusuncelerden kurtulamıyorum.
gecmiş olsun sanada bu aradaI'm "CrAZy" but you like it....! :RpS_cool:
Yorum
-
işte bu ..Orjinal yazı sahibi: fiftycent86 View Postbenim kullandığım ilk antidepresan ilaç eslorextir ve kullandığım 1 hafta içerisinde en fazla 6 saat uyumuşumdur ve iştahımı tamamen kapatmıştır benim şahsi görüşüm eslorex çok ağır yada benim bünye çok zayıf =)
ilaçlar bünyeye göre değişiklik gösterir...
size iyi gelmeyen başkasına iyi gelebilir ..
sizde biliyorsunuz bu ilaçlar hemen bırakılmaz ..
ağır ilaç hemen bırakın demektense dr. tanışın diyerek birbirimizi daha ehil ellere yönlendirmeliyiz bence..
bu ilaçları kullanan insanların neler yaşadıklarını ve hastalıklarını bilemeyiz..allah saklasın birşeyler ters gidebilir..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum

Yorum