Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxil 20mg

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bişey diyecek yok mu?

Yorum

40 mg kullanmıştım bir ara paxera diye pek bir etkisini görmedim ama garip bir mutluluk veriyor kanısındayım lakin şu an durumum eskisinden de beter ilaçlardan bıktım artık kesin çözüm arıyıorum.

Yorum

ne kadar zamandır kullanıyosun?fayda etmiş olması lazım..kesin çözüm ne olabilir ki?

Yorum

kesin çözüm ekt yada manyetik uyarım tedavisi 2 ay kadar kullandım yanında prozacla şimdi doktorum paxili kesti sadece prozac kullanıyorum

Yorum

düşünceleri uyuşturmaktan başka hiçbr halta yaramıyor ilaçlar..gerisi sana kalıyor,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mutluhayat View Post
              ne zamandan beri kullanıyorsun?
              2 yılı geçti ama iyi geldiğini söyleyemem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mutluhayat View Post
                ne zamandan beri kullanıyorsun?
                2 yılı geçti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Death_ View Post
                  kesin çözüm ekt yada manyetik uyarım tedavisi 2 ay kadar kullandım yanında prozacla şimdi doktorum paxili kesti sadece prozac kullanıyorum
                  neler yaşadın böyle geçmeyecek bi depresyonun içindesin death?merak ediyorum..

Yorum

meraba arkadaşlar tekrardan..3 haftadır paxil 20 mg kullanıyorum biraz faydası olur gibi oldu tekrar başladı sıkıntılar:/ doktor 40 mg a çıkardı ama ben sabahları 10 alıyorum yani toplamda 30 şuanda. bu aralar başım ağrıyor baya isteksizim yine her şeye,ilacın yanetkileri midir?40 normal bir doz mu bu ilacı kullananlar ya da bilgisi olanlar yorumlarınızı bekliyorum...

Yorum

güncelllllllll

Yorum

merhaba arkadaşlar bendeki sosyal fobi zamanla depresyona dönüştü bu süreçte 6 ay lustral 100 mg, 2 ay prozac 40 mg, ardından efexor 75 ve 100 mg kullandım son üç gündür paxil kullanıyorum ve gerçekten çok mutluyum sanırım bu ilaç hepsinden de iyi geldi efexorun hiçbir etkisini göremedim

Yorum

Günlük 40 mg kullanıyorum hiç mutlu değilim.

Yorum

İşleniyor...
                          X