Depresyondan dolayı 3 ilaç değiştirdim..esramla başladık,sonra cymbalta ve şimdi de paxil..her gece 1 tane 20mg alıyorum,paxil etkili bi ilaç mıdır?Daha önce kullanmış olanlar yorumlarınızı bekliyorum..Doktorum bunun iyi geleceğini söylemesine rağmen tereddütlerim var hala.Gerçi ilk zamanlara göre daha iyiyim ama..Herkese geçmiş olsunn...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paxil 20mg
Collapse
X
-
-
-
ne güzel..ama mutluluk dediğin nasıl bir şey?yani nasıl anlıcam işe yaradığını,hissettiklerin neler oluyor?Orjinal yazı sahibi: badakist View Postbana geö etki etmişti mesela 1 aydan sonra mutluluğu yaladım 2. ayda maksimum duzeydeydıı sonraları normal hal almaya başlamıştı sabır yani birass ama şimdi paxilsiz mutluyum o da ayrı bir konu
Yorum
-
durduk yere gulmeye başlıyordun herkesle konuşmak istiyorsunn amann tınn diyorsunn ilça kullanırken pek anlamazsınn belki çok mutlu oldunu ama bi bırakk o zaman daha ıyı anlarsınn eski halın ne ilçalı halım neymiş dersinOrjinal yazı sahibi: DR.MG View Postne güzel..ama mutluluk dediğin nasıl bir şey?yani nasıl anlıcam işe yaradığını,hissettiklerin neler oluyor?
Yorum

Yorum