Selam doktor kontrolünde bipolar bozukluk tedavisi aşamasında serequel xr ve lamictal azaltarak bırakmaya çalışıyorum. Bu arada lithium a başladım. Ancak kandaki lityum seviyesi düşük olduğu için 3u den 4 e çıkardı lithium u. Bu aşamada beni korkutan bişey yaşadım dün ve bugünde biraz etkisi sürüyor, uyandığımda bacaklarımı ve dolayısıyla boyumu kısalmış hissine kapıldım bunun gerçek olmadığını biliyorum tabi ama korktum açıkcası, doktora gideceğim tabi kendisinin bilgisi var ama detaylı görüşümedik henüz. hazır böyle bir platformda iken bu tarz bişey yaşayan var mı? Sizce bu lithium kandaki olması gereken değere ulaşmadan diğer ilaçları bırakmaya başlamamdan mı kaynaklanıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlaç Keserken Bedensel Algı Bozukluğu Yaşayan Oldu mu?
Collapse
X
-
İlaç Keserken Bedensel Algı Bozukluğu Yaşayan Oldu mu?
I'm not special just the limited edition!!! -
saol sanıyorum insanın başına ilk defa gelen bir atak başka şeyler yaşamış olsan da korkutuyor insanı herzaman daha önce bu şekilde geçişleri çok yaşadığım halde, ilaçlara dirençli biriyim çünkü bazen doktorum da neyi nasıl vereceğini şaşırıyor valla bende onun şaşırmasına şaşırıyorumdoktoruma ulaştım panik oldum çünkü. Bu durum kaygı halinde çıkan kendine yabancılaşma durumuymuş ilaçlarda yine bir düzenleme yaptık bakalım çözülemeyen bir matematik problemi gibi hissediyorum kendimi...
I'm not special just the limited edition!!!
Yorum
-
Yorum