doktor anksiyetem için paxil verdi, ilaç kullanmayı hiç istemiyorum ama endişelerden nefes alamaz olduğum için kabul ettim, ama yan etkiden başka bişey yok. 27 gün oldu başlayalı, araştırdım 2 haftada etkisini gösterir diyolar ama bende tık yok. anksiyete tedavi olmassa depresyona dönebilirmiş, benim keyfim gayet yerindeydi ama bu yan etkilerden içim iyice bunaldı. ilk hafta 1 gün almayı unuttum dünyam tersine döndü, aldığım günden beri elim ayağım ayrı oynuyor. uyanıp da kahvaltı edip ilacı içme sürecine kadar uyuşturucu bağımlılarının yoksunluk krizine girmiş gibi oluyorum, ilaca koşuyorum içip geçsin diye bekliyorum. sabredicem diye diretiyorum ama 27 gün işte 3 gün sonra 1 ay olucak yani, 3 günde başliycak mı etkisi nedir yani? hani bu ilaç benim bünyeme iyi gelmedi belki ama bi de bunu bırakması ayrı bir dert olucak ve çöpe gitti 1 ay. bu saat oldu hala ayaktayım nasıl uyurum onu da bilmiyorum nefes alamıyorum panik içinde oturuyorum:RpS_crying: bu ilacı kullananlar yol göstersin bişeyler söyleyin ne olur kaç kere doktoru aramanın eşiğinden döndüm bu böyle olmayacak diye ama inat da ettim bi taraftan, yani anksiyeteden başka sıkıntım da yok ama işler kötüye gidiyo işte böyle.
normal mi bütün bunlar? sabrettiğime değicek mi? daha ne kadar beklemem gerek? ve içtim içtim ama anksiyetemi geçirmedi mesela, böyle bi ihtimal var mı? yardım edin ne olur...
herkese geçmiş olsun.
normal mi bütün bunlar? sabrettiğime değicek mi? daha ne kadar beklemem gerek? ve içtim içtim ama anksiyetemi geçirmedi mesela, böyle bi ihtimal var mı? yardım edin ne olur...
herkese geçmiş olsun.

Yorum