Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral bilgisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral bilgisi

bugün dr ye gittim lustral verdi 1 yıl önce paxsil kullandım beni duygusuz tepkisiz açıkcası salak yaptı önceden daha heyacanlı daha canlıydım sanki her şeyimi alıp süpürdü sanki...

dr ye bunları anlattım kullan dedı 10 dk anca dınledı beni.psıkologlada görrüştüm o da düşünce yönünden bazı şeyler söyledi.ilaç kullanıp daha kötüolmaktan korkuyorum.bir tanede eft terapisti buldum ilaç kullanmadan eft terapisi görsem inannın kafam çok karışık....

Bende kullanıyorum, daha sakin yapıyor insanı, ya da bana öyle geliyor.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
      Bende kullanıyorum, daha sakin yapıyor insanı, ya da bana öyle geliyor.
      dostum paxsil kullandım ınan degersız duygusuz heyacansız oldum salak gıbı yani aynı olmak ıstemıyorum benimdüşüne yapısında sorun var bence...kafam çok karışıkk sorunlar çok uzun ozelden sana yazabılırm ıstersen buraya yazdım kımse okumadı okumasını da beklemıyodum zatenn herkesın kendı sıkıntısı kendıne yetıyorr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emree View Post
        dostum paxsil kullandım ınan degersız duygusuz heyacansız oldum salak gıbı yani aynı olmak ıstemıyorum benimdüşüne yapısında sorun var bence...kafam çok karışıkk sorunlar çok uzun ozelden sana yazabılırm ıstersen buraya yazdım kımse okumadı okumasını da beklemıyodum zatenn herkesın kendı sıkıntısı kendıne yetıyorr
        ben pek iyi sayılmam dostum yaa. kafam allakbullak ama yaz yardımcı olabileceğim bişey varsa yaparım.
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
          ben pek iyi sayılmam dostum yaa. kafam allakbullak ama yaz yardımcı olabileceğim bişey varsa yaparım.
          yazdım..........

Yorum

az öz sekilde bahset derim sana.

Yorum

lüstralı bende kullanıyorum. memnun kaldığım bir ılac.
              Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
              Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
              Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elifnurr View Post
                lüstralı bende kullanıyorum. memnun kaldığım bir ılac.
                hangi amaçla kullandınız ne kadar etkılı yrd olurmusunuz karar aşamasındayımm

Yorum

takıntı yani okb hastalığım var. onun için kullandım. Çok faydasını gördümş bazı takıntılardan kurtuldum..
                  Yine var takıntılarım ama tedavı alıyorum
                  sızın yazdığınjız paxıl ılacı gıbı duygusuzlık falan yaratmadı lustral bende
                  bırde netden arasdırdım antıdepresyon ilaclar içinde en az yan etkısı olan ılaclardan bırı olduğunu oyrendim.
                  şunuda soyleyim lustral bır cok sınırsel hastalıkda kullanıla bılen ılacdı
                  lüstral kullandığınız ılk 3 haftadan sonra tedavi etkısını gostermeğe başlar...
                  Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
                  Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
                  Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

ben de takıntı sosyal kapalı alan fobileri var bilmıyorum işe yarıcak mı

Yorum

6 ay kadarr bende kullandım sinirlendiğim şeylere daha sakin kalmamı sağladı bazen sinirlenmem gerekse bile sinirlenmiyordum. uyuyamadığım dönemlerdi ağlamaktan uyuyamıyordum uyuyabilmemi sağladı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camomiles View Post
                        6 ay kadarr bende kullandım sinirlendiğim şeylere daha sakin kalmamı sağladı bazen sinirlenmem gerekse bile sinirlenmiyordum. uyuyamadığım dönemlerdi ağlamaktan uyuyamıyordum uyuyabilmemi sağladı.
                        onları ben zaten yaşıyorum paxsil kullandım 1 yılı aşkın şu an aynıyım tepki bile vermiyolrum demekkı ortak özellikleri.pek kullanmayı düşünmüyorumm açıkcası terapi alıyorum salı eft terapim var sonuları sizlere yazacamm sonuca göre ilaça başlıcam ilaç beklemede şu an.düşüncelerim çok olumsuz ilaç düşüncelere etki etmezz.sinir sistemini düzenler vss

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emree View Post
                          onları ben zaten yaşıyorum paxsil kullandım 1 yılı aşkın şu an aynıyım tepki bile vermiyolrum demekkı ortak özellikleri.pek kullanmayı düşünmüyorumm açıkcası terapi alıyorum salı eft terapim var sonuları sizlere yazacamm sonuca göre ilaça başlıcam ilaç beklemede şu an.düşüncelerim çok olumsuz ilaç düşüncelere etki etmezz.sinir sistemini düzenler vss
                          arkadaşım ben 2 gündür dideral diye bir ilaç kullanıyorum. anti depresan bile değil kalp ilacı. ama anksiyeteye çok iyi geliyor. 2 gündür kuş gibiyim havalarda uçuyorum resmen. ne sinir kaldı ne stres. hayatımda sürekli stresle ve korkudan yaşamaktansa heyecanımı kaybederim daha iyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                            arkadaşım ben 2 gündür dideral diye bir ilaç kullanıyorum. anti depresan bile değil kalp ilacı. ama anksiyeteye çok iyi geliyor. 2 gündür kuş gibiyim havalarda uçuyorum resmen. ne sinir kaldı ne stres. hayatımda sürekli stresle ve korkudan yaşamaktansa heyecanımı kaybederim daha iyi.
                            bişey soracam anksıyete ıcınmı kalp ılacı dıderalı kullanıyrsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ezolog View Post
                              bişey soracam anksıyete ıcınmı kalp ılacı dıderalı kullanıyrsun
                              evet ne oldu ki

Yorum

İşleniyor...
                              X