5ayda etkisini göstermesi gerekirdi, ben prozac kullanıyorum 3aydır, 1. aydan sonra etkisini göstermeye başladı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anafranil ne zaman etki göstereceksiiinnn? :(
Collapse
X
-
hmmm. dozlar yüksekmiş. anafranil için maksimum doz 300mg dir. anafranilin dozu 300 e yükseltilebilir ama 150mg a hiç cevap vermeyen biri için 300mg da yetersiz kalabilir. faverin ise maksimum dozda.Orjinal yazı sahibi: mutluhayat View Postanafranil günde 150 mg (2x75mg) , faverin günde 200 mg (2x100)
doktorum da bunların en iyi ilaçlar olduğunu söylüyor ama hala tık yok :S
ikisi de antidepresandır. depresyonda çok etkilidirler.
sen bu durumda tedaviye dirençli bir vaka olabilirsin. başka ilaçlar denenebilir ama bu en etkili ilaçlar yetersiz kaldığına göre diğer ilaçların başarı şansı çok düşük.
bir tek anafranili 300 e çıkarma opsiyonu var. bu da yetersiz olursa OKB için cerrahi yöntemler var ama Türkiyede yapılıyor mu bilmiyorum.
Yorum
-
anafranil kilo yapabilir hanımefendi.bide antipsikotik kullanıyordunuz.mesajlarınızdan hatırladığım kadarıyla.işte asıl en büyük suçlu onlardır.tatlıya karşı aşırı düşkünlük gösterirsin.bende yaşamıştım bunu.böyle bişey olamazdı sabah yarım litre sütle 250 gram çikolatalı mısır gevvreğini yerdim üstüne 2 muz yinede tatlı isteğimi tatmin edemezdim.bırakınca aldığınız kiloları verirsininz.Orjinal yazı sahibi: amandaben de anafranil kullanıyorum. bende kilo ve uykudan başka bişi yapmıyor...wellcome to the desert of the real.
Yorum

Yorum