Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral ve Seroquel

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral ve Seroquel

16 yasindayim ve bu iki ilaci bu aksamdan itibaren kullanmaya basliycam. Ama ondan once ogrenmek istedigm bu ilaclari kullanmak icin cok mu gencim yoksa herkesin yasadigi yan etkileri hemen hemen ayni etkide mi yasarim?

Ilaci doktor tavsiye etti.

Sana önerim şu olur;

Bu ilaç işlerini boşver. Sakıncalı işlerdir bunlar. Daha yaşın 16. Bu yaşta vücudunu o kimyasallarla yıpratma.

Yorum

Rahatasızlığın nedir ? kaç mg Kullanacaksın ?

Yorum

doktorlar ömürlerini bu işe adamış ve binlerce kişiye bakmış adamlardır. doktorunu dinle. ilerde kalıcı bir zararı olmyacak ve seni iyi edecek. sen bu ilaçları kullanıp iyi olmaya bak. bırakmak sadece sana zarar verecek. serequel kafanda hiç durmayan sesleri susturmaya yarayacak. lustral, kendi kendine yarattığın gereksiz stres ve can sıkıntını önleyecek. ilacı bıraktığın zaman sorunlarını çözmüş olacaksın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Post
          Rahatasızlığın nedir ? kaç mg Kullanacaksın ?
          Aklimdan bir an olsun bile cikaramadigim hayatimi olumsuz etkileyen takintilarim var ve en sonunda dayanamayip doktora gittim o da bunlari onerdi.

Lustral 50mg Seroquel 25mg

Orjinal yazı sahibi: alone in the dark View Post
          doktorlar ömürlerini bu işe adamış ve binlerce kişiye bakmış adamlardır. doktorunu dinle. ilerde kalıcı bir zararı olmyacak ve seni iyi edecek. sen bu ilaçları kullanıp iyi olmaya bak. bırakmak sadece sana zarar verecek. serequel kafanda hiç durmayan sesleri susturmaya yarayacak. lustral, kendi kendine yarattığın gereksiz stres ve can sıkıntını önleyecek. ilacı bıraktığın zaman sorunlarını çözmüş olacaksın.
          Tesekkurler umarim..

Yorum

Öncelikle ilacı kullanma gençsin atlatırsın gibi gereksiz yorumlara kulaklarını tıka ve doktorunun önerisini mutlak dinle. hiç bir hekim kimseye havadan ilaç yazmaz. gerekli görülüyorsada almamak olmaz.birde başka bir önerim olsun size ilaçların reçetelerini fazla okumayın bende birçok piskolojik ilaç kullandım hastalığım olduğu dönemler asla reçeteleri okumadım bu doktorlarında önerisidir. zaten yapı itibari kaygılı ve ruhsal bir çöküntü içerisinde insanlarız bunlar daha çok kafamızı yorar yanlış fikirlere iter. bu her iki ilacada annem dolayısıyla aşinayız zararsız uykuyu derinleştiren,ruhsal olarak rahatlamanızı sağlayan ilaçlardır. lustralı daha önceden siz yaşında kuzenlerimde kullandı ve gayette etkili sonuç aldılar şimdi gayet iyiler ve ilaçlar tedavi bittikten sonra kesildi. ilaçtan gayet memnundular. fakat size verilen ilaçları kullanmaz başkalarının fikrine meylederseniz inanın sonuçta çok daha vahim kronik sonuçlar doğurabilirsiniz. yıllar önce annemde ilaçları düzenli düzensiz bırakırdı ve tepetaklak olurdu. şuanda gayet güzel tedavisine devam ediyor. birşeyi merak ettim size hangi teşhisle verildi ilaçlar şikayetiniz neydi?
            Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buğra View Post
              Sana önerim şu olur;

Bu ilaç işlerini boşver. Sakıncalı işlerdir bunlar. Daha yaşın 16. Bu yaşta vücudunu o kimyasallarla yıpratma.
              Ilac son sansim bu sekilde yasamaya devam edersem her gecen gun on yuz bin kat daha yipranicam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozan41 View Post
                Aklimdan bir an olsun bile cikaramadigim hayatimi olumsuz etkileyen takintilarim var ve en sonunda dayanamayip doktora gittim o da bunlari onerdi.

Lustral 50mg Seroquel 25mg

Tesekkurler umarim..
                Geçmiş olsun umarım yakında atlatırsın takıntılarını. ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                  Öncelikle ilacı kullanma gençsin atlatırsın gibi gereksiz yorumlara kulaklarını tıka ve doktorunun önerisini mutlak dinle. hiç bir hekim kimseye havadan ilaç yazmaz. gerekli görülüyorsada almamak olmaz.birde başka bir önerim olsun size ilaçların reçetelerini fazla okumayın bende birçok piskolojik ilaç kullandım hastalığım olduğu dönemler asla reçeteleri okumadım bu doktorlarında önerisidir. zaten yapı itibari kaygılı ve ruhsal bir çöküntü içerisinde insanlarız bunlar daha çok kafamızı yorar yanlış fikirlere iter. bu her iki ilacada annem dolayısıyla aşinayız zararsız uykuyu derinleştiren,ruhsal olarak rahatlamanızı sağlayan ilaçlardır. lustralı daha önceden siz yaşında kuzenlerimde kullandı ve gayette etkili sonuç aldılar şimdi gayet iyiler ve ilaçlar tedavi bittikten sonra kesildi. ilaçtan gayet memnundular. fakat size verilen ilaçları kullanmaz başkalarının fikrine meylederseniz inanın sonuçta çok daha vahim kronik sonuçlar doğurabilirsiniz. yıllar önce annemde ilaçları düzenli düzensiz bırakırdı ve tepetaklak olurdu. şuanda gayet güzel tedavisine devam ediyor. birşeyi merak ettim size hangi teşhisle verildi ilaçlar şikayetiniz neydi?
                  Yukarida da yazdigim gibi hayatimi olumsuz etkileyen takinti ve dusuncelerim var. Mutlu olup olmamam tamamen kafama taktigim dusuncelerin o gun bana ne yasatip yasatmadigina bagli durumda.

Yorum

Beyni çok yormamak gerekli bu ilaçlarda beynin daha dingin hale gelmesini sağlıyor. özgüveniniz öyle bir katlanıyorki daha önce takıp düşündüğünüz nedenlere sonradan gülerek bakabilirsiniz dozlarıda çok düşük gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.
                    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Tesekkurler arkadaslar..

Yorum

seroquel 25 çok düşük doz sadece uyku verir. esas ilacın lustral 50 etkili doz.
                        ben ilaç kullanmaya 30 yaşımda başladım. evet ilaca başlamak için bence de çok gençsin ama dayanılmaz sıkıntıların varsa en etkili çözüm ilaçtır.

Yorum

Bu ilaçlar çok daha erken yaşlarda bile içiliyor. Zaten doktor senin yaşına uygun olmasa vermezdi.

Burada kafan karışsın istemiyorum.

Lütfen tedavini ihmal etme, yan etkilerini de düşünme.

Her ilacın yan etkisi var. Örneğin kalp yetmezliğinde kalbin kasılma gücünü artırıcı ilaç alınıyor ama o ilaç başka bir bozukluğa yol açıyor yani kaçış yok. Kötünün iyisini seçmek bu.

Geçmiş olsun ozan41
                          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
                          X