arkadaşlar ben adliyeye girebilmek için klavye sınavına gireceğim.fakat anlatılmaz derecede heyecanlanıyorum.kalbim hızlı çarpmaya başlıyor,ellerim ayaklarım titriyor,harflerin yerini karıştırıyorum,normalde 10 parmak yazdığım halde hepsi bir anda gidiyor.aslında çok soğukkanlı bir insanım.yani böyle heyecanlanmamı bende anlamıyorum belkide bu sınavı çok önemsiyorum onun içindir.heyecan için dideral adlı bir ilaç duydum.yarın gidip doktora sorup yazdıracağım fakat öncesinde bu ilacı kullanan var mı,faydasını görüyor mu,etkisi ne kadar sürüyor bir de uyku veriyor mu?kullanan arkadaşlar varsa cevaplarsanız sevinirim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dideral kullanan var mı?
Collapse
X
-
-
O kadar çabuk etkisini gösteriyor muymuş. : ) Ben 3-4 saat sonra diye biliyorum ama emin değilim, işbaşvurusunu giderken almıştım faydalı oldu.Orjinal yazı sahibi: fuliaaldıktan yarım saat sonra etkisini göstermeye başlar ama siz yinede kullanmadan önce doktora danışın
Her şey güzel olacak...
Yorum
-
sınav için dideral kullanmak sakıncalı olabilir. zihinsel fonksiyonları olumsuz etkileyebildiği için. sözlü sınav için bu ilacı kullanan bir tanıdığımın heyecanı baskılanmış ama adını bile hatırlayamayacak kadar yan etkisi olmuş, hiç bi şeye cevap veremeyip kalmış.
Yorum
-
anksiyete önce sana sormaz. kendisi alır atar seni ama ondan sonra olayı sana bırakır. sen de durumu kar topu gibi büyütür içinden çıkılmaz hale getirirsin. bu ilaç bu açıdan son derece yararlı. tedirgin olduğun olaya başlamadan önce anksiyeteye dönüp seni atmasını beklediğinde onun pasif durumda olduğunu görürsün. bu da sana bir rahatlık verir. daha sonrası da senin kendi rahatlığındır. kar topu senin lehinde büyür yani. dideral tam olarak bunu yapar. ilacı aldıktan sonra uzun süre aç kalma. sınava girmeden 2 saat önce yarım iç.. sınavdan 45 dakka önce falan bir yarım daha iç. dideral seni rahatlatacaktır. sonrası zaten senin kendi rahatlaman.
Yorum

Yorum