Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ahh bu yeşil reçete ilaçlar........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ahh bu yeşil reçete ilaçlar........

slm arkadaşlar,,eskiden madde bağımlısıydım ama artık esrar bile kırk yılda bir içiyorum ama bu sefer sorunum yeşil reçete anksiyolitik ilaçlar..
    şu an stoğumda 3 kutu 1mg lık xanax 1 kutu nervium 1 kutuda 10mg diazem..içmesem bile bunların bende bulunması bende pozitif etki yaratıyor mnasıl bişeydir.
    bunlar dışındada zaten tedavi olduğum ilaçlar var: anafranil 75 mg,efexor 150 mg,solian 400 mg, seroquel XR 400 mg.
    biliyorum diyeceksiniz oha sen insanmısın vücut bu kadar ilaca dayanır mı..ama ben dediğim gibi madde bağımlısıydım şimdi hiç yoktan bu ilaçlarla huzurlu zmanım geçiyor ,daha iyi bişey yapıyorum galiba..
    bu anksiyolitik ilaçlardan nervium için yazan arkadaşlar olmuş,,nervium bende hiçbir etki yapmıyor,anlayamıyorum vücut çok alışmış galiba..o zman birkaç gün yeşil reçete ilaçları almayı kesip vücudu dinlendirmek gerek gibi gibi..

İLAÇ MANYAĞI OLDUK ÇIKTIK YA NE YAPACAM :O İYİMİ DESEM KÖTÜ MÜ DESEM.AMA ŞU AN HALİMDEN MEMNUNUM

2-3 değişik ilaç kullanmayı deneyebilirsin dr unla konuşup biraz çok ilaç kullan ,karaciğer,böbrek ne duruma gecek bşilemiyorum ama rahat bir gün geçirmek içinde düşünmezdim karaciğeri kötü etkileyebileceğinden fazla ilaç kullanmayı

erken yaşta ölmeyelim de sertralin

Yorum

cok sanslısın doktorun bu iilaçları sana yazdıgı için doktorun werdigi dozda kullanırsan bagımlılık yapmaz ve senı rahatlatır bana yazmıolar valla yesil recete benım teshısler psıkotık bozukluk we depresyon

Yorum

doktorun kim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatih_baba58 View Post
          doktorun kim
          ben mersinliyim .mersinde gitmediğim bilmediğim doktor yok .karışım ilaçlar aslında benimki biraz yeşil reçete yi de tabi ki doktorlara durumumu abartarak yada ne gerekiyorsa işte söyleyip yazdırıyorum .normal 1 doktor yazmıyor zaten bu kadar ilacı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kortay View Post
            şu an stoğumda 3 kutu 1mg lık xanax 1 kutu nervium 1 kutuda 10mg diazem..içmesem bile bunların bende bulunması bende pozitif etki yaratıyor mnasıl bişeydir
            :RpS_laugh: Puhaha tesadüfe bak Bendede 3-4 kutu xanax var ve anksiyete nöbeti geçirdiğimde alıyorum Yani leblebi atar gibi değil Üstte yazdığın gibi xanaxların kilitli çantamda durması pozitif etki yapıyor.
            :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anticipation View Post
              :RpS_laugh: Puhaha tesadüfe bak Bendede 3-4 kutu xanax var ve anksiyete nöbeti geçirdiğimde alıyorum Yani leblebi atar gibi değil Üstte yazdığın gibi xanaxların kilitli çantamda durması pozitif etki yapıyor.
              iyi oluyor ama kendini güvende hissediyosun stokta buylundurunca xanax felan

Yorum

Aynen öyle valla Hatta bazen diyorum İlerde xanax Türkiye"de tükenirse n"aparız...BÖyle hezeyanlar da yaşıyorum çünkü anksiyete nöbetlerimi geçirebilen tek ilaç budur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anticipation View Post
                  Aynen öyle valla Hatta bazen diyorum İlerde xanax Türkiye"de tükenirse n"aparız...BÖyle hezeyanlar da yaşıyorum çünkü anksiyete nöbetlerimi geçirebilen tek ilaç budur
                  yok bu xanax ı ytürkşiyede üretiliyor,rivotril hiç yok piyasada,nerviımda yeni çıkmılş yeni paketle durum böyle şimdilik:

Yorum

:laughing: İstabul eczacılar birliği başkanı kortay beye yayına katıldığı için teşekkür ediyoruz
                    Last edited by Anticipation; 08-03-2012, 10:29 AM.

Yorum

cebinizde xanax varsa herşey yolundadır korkmayın hiçbirşeyden

Yorum

evet arkadaşlara katılıyorum xanax varsa herşey yolunda demektir benim stoğumda da oldukca yeşil reçeteli ilaç vardır

Yorum

xanax rahatlatır iyidir hoştur.
                          ben de acaip ilaç kullanıyorum karaciğerim ne kadar dayanır bilmiyorum ama ilaçsız da olmuyor ki napim çok denedim.
                          150 mg efexor gibisi var mı ya.bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum valla. çok güçlü bi ilaç. dünya yıkılsa umrunda olmuyor

Yorum

xanax la iyiki tanışmışım valla en iyisi.onsuz olmuyooorrr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                              cebinizde xanax varsa herşey yolundadır korkmayın hiçbirşeyden
                              bu netür bir ilaçtır ne gibi etkileri var? hangi hastalık tedavisinde veriliyor genellikle?

Yorum

İşleniyor...
                              X