Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ahh bu yeşil reçete ilaçlar........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

xanax ağır depresyon ve anksiyetede oldukça etkili.
    kullanıldığı andan itibaren etkisini hemen gösteren bi ilaç
    sıkıştıkça hep kullanırım.uyku verir ama çok rahatlatır..

Yorum

bendede aşırı kaygı bozukluğu var ama doktorum bana öyle bir ilaç vermedi ondan merak ettim bukadar övülmüş

Yorum

nervium inan hiç bilmiyorum.birde norodol yazmıştı bana ama onu kullanamadım..
        yalnız xanax gerçekten çok iyi.cipralex ve xanax ile birlikte hayata döndüm resmen.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AND View Post
          nervium inan hiç bilmiyorum.birde norodol yazmıştı bana ama onu kullanamadım..
          yalnız xanax gerçekten çok iyi.cipralex ve xanax ile birlikte hayata döndüm resmen.
          acaba doktoruma bahsetsem mi bu ilaçları bilemedim

Yorum

xanax iyidir evet.norodol hiç iyi gelmedi bende bıraktım.bırakınca daha iyi oldum..

Yorum

paxil ben bi ara kullandım pek tavsiye etmiyorum.çok güçlü bi ilaç çünkü.bırakması hayli zor.
              paxil alınca aşırı iştah ve öfke olmuştu bende.çok kavgacı olmuştum.tabi herkeste aynı etkiyi yapmaz ama benden uyarması yinede..

Yorum

sadece sosyal fobi için gerçekten güçlü bir ilaç.onun yerine cipralex tercih ettim.daha iyi bence.

Yorum

sakın ha alkol en berbat çözüm yolu.hatta çözümsüzlük yolu.
                  sonra amatemde bulursun kendini ki o en kötüsü zaten.
                  sen bi sor doktoruna paxili de diğerinide artık neyse uygun görürse yazar.
                  ben sordum mesela doktoruma kendi isteğimle ilaç önererek başladım ilaçlarıma..
                  ve araştırarak tabi en önemlisi..umarım herşey iyi olur senin içinde..

Yorum

İşleniyor...
                  X