Aramizda Wellbutrin deneyenler varmi.. Dört yildir butun SSRI ilaclarindan kullandim. Yan etkilerinden biktim butun sex hayatim bitti asiri kilo aldim. 5 haftadir wellbutrin kullaniyorum ilacin hic bir yan etkisi yok ilk haftalarda cok iyi geldi. 150 den 300 mg cikarttim bir hafta önce ve su an cok kötuyum, hic bir sey canim istemiyor, dunya batsa umurumda degil. Umarim bu bir yan etkidir ve cabuk gecer.. Wellbutrin yan etkileri olmayan tek antidepresan..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Wellbutrin ?
Collapse
X
-
-
ben bi ara kullanmıştım.evet yan etkisi yoktur
hatta cinsel isteği azaltmaz artırır.ama bvenim sorunuma iyi gelmedi.zayıf kaldı ilaç.yan etkisi yok ama etkiside pek yok.pahalı bir ilaçtırAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
-
bir dakika yalnız bu ilaçları kendi kafana göre kullanıyorsun gibi bir anlam çıkardım. Eğer kendi kafana göre kullanıyorsan bir sonuç bekleme bence doktora görün
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sunger View Postbir dakika yalnız bu ilaçları kendi kafana göre kullanıyorsun gibi bir anlam çıkardım. Eğer kendi kafana göre kullanıyorsan bir sonuç bekleme bence doktora görünAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
kesinlikle kullanmayın eğer yabancı forumlarda wellbutrini araştırırsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.Üstteki yorumlarda tam aksi söylenmiş olsa da ciddi yan etkilere sahip..benexol b12 tavsiye ederim vitamin deyip yabana atmayın çokkk etkili!!
Yorum
-
en iyisi anafranil arkadaş.hertürlü depresyon türüne cevap veriyo.okb de de cok etkili.eski bir ilaç olmasına karşın hala doktorların reçetelerinde olmazsa olmazlardan biri..Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: blackeyes View PostAramizda Wellbutrin deneyenler varmi.. Dört yildir butun SSRI ilaclarindan kullandim. Yan etkilerinden biktim butun sex hayatim bitti asiri kilo aldim. 5 haftadir wellbutrin kullaniyorum ilacin hic bir yan etkisi yok ilk haftalarda cok iyi geldi. 150 den 300 mg cikarttim bir hafta önce ve su an cok kötuyum, hic bir sey canim istemiyor, dunya batsa umurumda degil. Umarim bu bir yan etkidir ve cabuk gecer.. Wellbutrin yan etkileri olmayan tek antidepresan..cidden gerçekten bende işe yaradı ssri ler sadece uyku yapıyordu bu çok iyi !!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bigbactery View Post100 mg sertralin beyinde yaklaşık %11 dopamine-reuptake-inhibitor yaparken,wellbutrin 300 mg yaklaşık %25 DRI yapar.bu da kişide canlılık yaratmak için yeterli olabilir.major depresyonda endikedir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sharon View Postkesinlikle kullanmayın eğer yabancı forumlarda wellbutrini araştırırsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.Üstteki yorumlarda tam aksi söylenmiş olsa da ciddi yan etkilere sahip..benexol b12 tavsiye ederim vitamin deyip yabana atmayın çokkk etkili!!
Apikobal'ı öneririm benexol'un muadili bir ilaç. Kronik yorgunluk ve uyku sorunlarında işe yaramakta.
Yorum
Yorum