Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
uykularım düzensiz dediğimde, paxera ve welbutrin yanına bunu verdi, hiç kullanmamıştım. Dün bi 50mg aldım, 24 saat oldu hala kendime gelemedim, ağzım kurudu, sarhoş gibiyim.
uykularım düzensiz dediğimde, paxera ve welbutrin yanına bunu verdi, hiç kullanmamıştım. Dün bi 50mg aldım, 24 saat oldu hala kendime gelemedim, ağzım kurudu, sarhoş gibiyim.
bu ne ilaçı bileniniz varmı?
valla kullanalı 4 5 ay oldu o ilaçsız uyuyamaz yapamaz hale geldim bir faydasınıda görmedim
"Yalnız yağmur yağdıgında seviyorum bu şehrin insanlarını, Herkesin yüzü gözü ıslak başları eğik benim hep oldugum gibi." :th_dead:
kullanmıştım eskiden,bi yararı veya zararını gördümmü hatırlamıyorum ama hatırladım şey bazen olmayan şeyler gösteriodu galiba,bide sabah uyanınca uyansan bile sanki üstüne cokmusler gibi elimi kolumu zor hareket ettiriyodum.
kullanmıştım eskiden,bi yararı veya zararını gördümmü hatırlamıyorum ama hatırladım şey bazen olmayan şeyler gösteriodu galiba,bide sabah uyanınca uyansan bile sanki üstüne cokmusler gibi elimi kolumu zor hareket ettiriyodum.
suskun sen bir antidepresanı kullanmaya korkuyosun bu ilacı nasıl kullandın merak ediyorum.....
uykuyu derinleştirme özelliğide olan fakat sadece uyku amaçlı verilecek bir ilaç değil. seraqual herkese verilmez. hastalınızın tam teşhisi ney?benimde annem kullanıyor bipolar rahatsızlığından dolayı
Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
uykuyu derinleştirme özelliğide olan fakat sadece uyku amaçlı verilecek bir ilaç değil. seraqual herkese verilmez. hastalınızın tam teşhisi ney?benimde annem kullanıyor bipolar rahatsızlığından dolayı
duygudurumu duzenleyici olarak mı fayda görüyor bu ilaçtan anneniz.....
Yorum