Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral, mide bulantısı ve işe yaramaması

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral, mide bulantısı ve işe yaramaması

Lustral hiçbir işe yaramıyor arkadaşlar ayrıca midemi bulandırıyor, salak gibi oluyorum. Başımı ağrıtııyor ama okb hala aynı. Eskiden içtiğimde sorun olmuyordu şimdi kullandığımda mide bulantısı yapıyor. Yaklaşık yarım senedir kullanmıyordum.

İşe yaramıyorsa boşuna kullanmayacan.Git doktora başka ilaç yazdır.

Yorum

Anlamıyorum kimine iyi geliyor kimi şikayetçi. Bende bugün başladım ,dr yazdı. En iyisi yorumları okumamak !

Yorum

lustral dahil psikiyatrik ilaçların hemen hemen hepsi ilk haftalarda yan etki gösterirler.. ilk aydan sonra da etkileri gözlemlenmeye başlar.. ben de yan etki de etkide yapmadığından değiştirdik ama bunun için 3-5 ay beklemem gerekti.. sabırlı olun ilacınızı düzenli kullanın.. sonuç alamazsanız doktor zaten müdahale ediyor..
        "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
        Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

sabirlı olmak lazim bu konuda,ilaclar hemen etki gostermez zaten ,iki hafta sonra gosterir,oyle hemen ilk gunde bir etki yapti diye bi ilaci kotulemek dogru degil,benim aldigim ilaclar iyi gelmeye basladi,tabi doktorun da iyi olmasi lazim ,yani 5 dk dinledikten sonra hemen ilac verirse o zaman yan etki yapar:happy:

Yorum

Kullanma kardeşim o zaman bi halta yaramıyorsa.Mahkum musunuz ya, mecbur musunuz.
            Orjinal yazı sahibi: fored93 View Post
            Lustral hiçbir işe yaramıyor arkadaşlar ayrıca midemi bulandırıyor, salak gibi oluyorum. Başımı ağrıtııyor ama okb hala aynı. Eskiden içtiğimde sorun olmuyordu şimdi kullandığımda mide bulantısı yapıyor. Yaklaşık yarım senedir kullanmıyordum.

Yorum

ben kullanmaya başladım üçgün oldu uykuda problemim vardı oyüzden sabahları içiyorum..akabinde mide bulantısı..aşırı esneme..ağızda kuruluk var ama bunlar muhtemel yan etkileriymiş...eskiye rağbeten biraz daha iyyim inşllah tam anlamıyla olumlu sonuç alırım ayrıca sigaradan zevk alamıyorum buda hoşuma gidiyor...ayrıca tüm anti deprsanaların kaynağı aynı bence tek bir amaca hizmet ediyolar..sadece isimleri değişik bence..biri yarar öteki yaramaz kanısında değilim..ben paxil kullandığımdada aynı sorunları yaşıyodum ..gece uykuda kasılmalar oluyordu..geç boşalma sağlıyodu lustralda aynı değişen bişe yok...ilaç firmalarının rekabeti isim değişikliğine yol açıyo bazısında kimyasallar az bazısında çok olabilir ona bişe diyemem ama hepsinin amacı beyindeki sinir odaklarının geçişinde pasif kalmış damarları canlandırmak ve mutululuk veren serotonin maddesinin geri alımını sağlamak..
              Last edited by son_çağrı; 08-03-2013, 11:29 AM.
              BİR UMUTTUR YAŞAMAK...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: son_çağrı View Post
                ben kullanmaya başladım üçgün oldu uykuda problemim vardı oyüzden sabahları içiyorum..akabinde mide bulantısı..aşırı esneme..ağızda kuruluk var ama bunlar muhtemel yan etkileriymiş...eskiye rağbeten biraz daha iyyim inşllah tam anlamıyla olumlu sonuç alırım ayrıca sigaradan zevk alamıyorum buda hoşuma gidiyor...ayrıca tüm anti deprsanaların kaynağı aynı bence tek bir amaca hizmet ediyolar..sadece isimleri değişik bence..biri yarar öteki yaramaz kanısında değilim..ben paxil kullandığımdada aynı sorunları yaşıyodum ..gece uykuda kasılmalar oluyordu..geç boşalma sağlıyodu lustralda aynı değişen bişe yok...ilaç firmalarının rekabeti isim değişikliğine yol açıyo bazısında kimyasallar az bazısında çok olabilir ona bişe diyemem ama hepsinin amacı beyindeki sinir odaklarının geçişinde pasif kalmış damarları canlandırmak ve mutululuk veren serotonin maddesinin geri alımını sağlamak..
                ssrı ler için aynı sayılır ama etken maddeleri farklı bu yüzden farklı etkilere yol açıyor.. ama o geç boşalma gibi yan etiler hepsinde var allah kahretsin ki..
                "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
                Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

İşleniyor...
                X