Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NORODOL kullanan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • NORODOL kullanan var mı?

    merhaba arkadaslar.bu gün doktor sanki başka hiç ilaç kalmamış gibi norodol verdi aranızda kullanan var mı? ben daha önce kısa süreli kullanmıştım,boyunda ve dilde kasılmalar yapmıstı..bu defa akinetonla birlikte verdi..yine de korkularım var..5 mglık kullanıcam..şimdiden teşekkürler..

  • #2
    offff fena ilaç norodol çok eski ama çokkk etkili,hastalığın ağır olmalı herhalde ,bu ilacı verdiğine göre..biraz fazla kaçırırsan dozunu yalnışlıkla felan direk felçsin söyliim,dikkat et..

    bende tam ona benzer yine çok eski norofren kullanmıştım uzun süre ,norodolle aynı yan etkileri var ama daha az şiddetlisi..çok işe yaradı ,eski nesil ilaçlar bunlar,en çok kasılma ve yerinde duramama çok yapıyor..ben norofrenin iyi geldiğini bırakınca anlamıştım(5 ay düzenli kullandıktan sonra),yeniden doğdum demiştim hatta tabi yanında prozac ve yatmadan seroquel alıyordum..

    Yorum


    • #3
      slm

      ben akineton ve norodo lu ilk okul3 .sınıftayken kullandım o tür ilaçlar daha çok epilepsi hastalarında kullanılır ben ikisinide kullandım ama benim kullandığım norodol damla idi suya damlatıp içiyordum pek öyle yan etkisini görmedim ama akinetonun çok büyük zararını gördüm diyebilirim. akineton çok ağır bir ilaçtır.yeşil reçete ile satılır.hatta uyuşturucu esrar eroin kullanan lar uyuşturucu bulamadığı zaman akinetn içer geçmiş olsun....

      Yorum


      • #4
        Re: NORODOL kullanan var mı?

        Orjinal yazı sahibi: ceydaa
        merhaba arkadaslar.bu gün doktor sanki başka hiç ilaç kalmamış gibi norodol verdi aranızda kullanan var mı? ben daha önce kısa süreli kullanmıştım,boyunda ve dilde kasılmalar yapmıstı..bu defa akinetonla birlikte verdi..yine de korkularım var..5 mglık kullanıcam..şimdiden teşekkürler..
        ben kullandım ceydacığım nörodol damla.günde 9 damla kullanıyordum.kısa süreli kullandım oyüzden fazla bir etkisini görmedim.doktorunun söylediği şekilde kullanırsan yararını göreceğin bir ilaç.geçmiş olsun sağlıcakla kal canım.

        Yorum


        • #5
          cevaplarınız için çok tesekkürler..butucum cok saol,moral oldu bende bu aksam aldım norodolü,herhangi bi terslik yaşamadım..inşallah hep böyle devam eder..

          Yorum


          • #6
            evet korkutanlara kulak asma doktorun bir bildiği vardır. ben de dışarıdan pek ağır gözükmüyordum ama içimde fırtınalar kopuyordu. doktora gittim, önce depresyon dedi, sonra altından söylemeye utandığım ağır anksiyete bozukluğu çıktı, daha sonra bunların çocukluktan kalma takıntılarla(obsesyon)ilişkili olduğunu keşfettik.en sonuncu seansımda doktorum maniden de şüphelenmiş olacak ki(bir gün dünyanın en ünlü ressamı olacağım deyip ertesi gün depresyona girmeler falan...) sadece tedavinin en başında günde 5 damla bir hafta süreyle kullandırdığı norodole hemen dönüş yaptı. "öfkeni dindirmemiz lazım, bu aralar öfke patlaman olabilir, aniden gaza gelir veya bir fikre saplanıp kalırsan norodol al, ardından da acilen beni ara" dedi. norodol ağır olmakla birlikte uygun dozda kullanıldığında (DOKTORUNU DİNLE) çok faydalı bir ilaç. insan sakinleşince "anam amma da saçmalamışım ben geçen hafta" diye düşünebilir hale geliyor. bu da kişilik gelişimine ve mantıklı düşünmene yardımcı oluyor. ilaçtan önceki belirtilerimi bir kağıda yazdım, bugün bir çoğunun bittiğini görüyorum. sakın korkma.

            Yorum


            • #7
              tesekkürler ortayakarisik..ilacımı düzenli alıyorum..bakalım,bende sonucunu merak ediyorum..

              Yorum


              • #8
                yahu ben bu ilacı yarım yarım aldım iki gün annem limonata koyup vermiş titreme filan oldu bende yerimde duramıoordum içimde huzursuzluk vardı sanırım bu ilacın yan etkisinden..

                Yorum


                • #9
                  etki yönünden en etkili antipsikotiklerdendir ama yan etki yönünden kötü bir ilaçdır.uzun süre kullanılması kalıcı bozukluklara neden olabiliyo ve öğrenme hafıza gibi zihinsel işlevleri bozabilceği için öğrencilerde kullanımı pek uygun değildir ama hernedense hastalığı tedavi edici etkisi güçlü diye verilebilen bir ilaç

                  Yorum


                  • #10
                    bir ara bende kullanmıştım.felaket bişey yerimde duramıyordum.zaman geçmek bilmiyordu.kabus dolu günler yaşadım.ama herkeste farklılık gösterebilir tabi..

                    Yorum


                    • #11
                      Bu ilaca başlamadan önce iyi düşünülmeli cünkü piyasadaki en ucuz ilac ve mümkün olduğu kadar başka ilaç yazdırırsan doktoruna daha iyi ben resmen ölüoorum titreme yerimde duramama annemler ölüoor sandı ve halen etkisindeyim...tek yatamıoorum şuanda gene olcak diye (

                      Yorum


                      • #12
                        Biraz önce psk. uzmanına gittim uykumu düzene koyması için ve gereksiz düşünceleri aklımdan atmam için norodol ve lustral verdi. Norodol kullananlar cevap yazarsa sevinirim.
                        Her şey güzel olacak...

                        Yorum


                        • #13
                          ilaçların yan etkisi kişiye göre değişiyo die biliyorum..norodolü kısa bir süre kullandım,,boynumda ve çenemde kasılma yaptı..akinetonsuz alamadım bu ilacı..ama belki sende böyle bir etki yapmaz..geçmiş olsun..

                          Yorum


                          • #14
                            saçma bi ilaç

                            Yorum


                            • #15
                              ben norodol 20mg günde 5 damla kullanıyorum eslorexle birlikte resmen uçuyorum şuan askerim ve beni nöbetten düşürdüler öyle dolaşıyorum ortalarda acayip bir uyuşukluk sağlıyor yanlız ben konversiyon bozukluğu nedeniyle kullanıyorum bende uyuşukluk ve uyku yapıyor ne zaman kendime baksam uyuyorum:28:

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X