sorunum 12 kilo ve aşırı uykuuuuuuuuuuu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cipralex in yan etkileriyle nasıl baş etcem??
Collapse
X
-
-
Uyku sorunu için vitamin bazlı olan Arcalion ilacını deneyebilirsin. Uyku eğilimini azaltıyor. Daha dingin oluyorsun. İlacı sigorta karşılamıyor yani kendi paranla alacaksın , ben on dokuz lira vermiştim. Bence değer , akşam eve gelince uyku bastırıyor ve bu ilaç da faydalı oluyor bana. Aslında kompleks bir ilaç da değil , bazı vitaminlerin hızla beyne ulaşan bir özel hali.
Yorum
-
bu nasıl bi ilaç ne için dr mu önerdi sana?vitamin olarak mı geçiyor?Orjinal yazı sahibi: maviyesilUyku sorunu için vitamin bazlı olan Arcalion ilacını deneyebilirsin. Uyku eğilimini azaltıyor. Daha dingin oluyorsun. İlacı sigorta karşılamıyor yani kendi paranla alacaksın , ben on dokuz lira vermiştim. Bence değer , akşam eve gelince uyku bastırıyor ve bu ilaç da faydalı oluyor bana. Aslında kompleks bir ilaç da değil , bazı vitaminlerin hızla beyne ulaşan bir özel hali.
Yorum
-
İlacı antidepresanın verdiği uyuşukluk ve uyku hissi için kullanıyorum. Forumda bir başlık açmıştım burada http://www.psikoloji.gen.tr/modules....hlight=#486439
Yorum

Yorum