Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cipralex in yan etkileriyle nasıl baş etcem??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cipralex in yan etkileriyle nasıl baş etcem??

sorunum 12 kilo ve aşırı uykuuuuuuuuuuu

ve iştah artması aŞIRI hem de! 12 kilodan kastım onu bahsetmekti!fazlal kilolar yaniiiiiii :cry: hayatımın rekor kilosuna ulaştım

Yorum

Uyku sorunu için vitamin bazlı olan Arcalion ilacını deneyebilirsin. Uyku eğilimini azaltıyor. Daha dingin oluyorsun. İlacı sigorta karşılamıyor yani kendi paranla alacaksın , ben on dokuz lira vermiştim. Bence değer , akşam eve gelince uyku bastırıyor ve bu ilaç da faydalı oluyor bana. Aslında kompleks bir ilaç da değil , bazı vitaminlerin hızla beyne ulaşan bir özel hali.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
        Uyku sorunu için vitamin bazlı olan Arcalion ilacını deneyebilirsin. Uyku eğilimini azaltıyor. Daha dingin oluyorsun. İlacı sigorta karşılamıyor yani kendi paranla alacaksın , ben on dokuz lira vermiştim. Bence değer , akşam eve gelince uyku bastırıyor ve bu ilaç da faydalı oluyor bana. Aslında kompleks bir ilaç da değil , bazı vitaminlerin hızla beyne ulaşan bir özel hali.
        bu nasıl bi ilaç ne için dr mu önerdi sana?vitamin olarak mı geçiyor?

Yorum

İlacı antidepresanın verdiği uyuşukluk ve uyku hissi için kullanıyorum. Forumda bir başlık açmıştım burada http://www.psikoloji.gen.tr/modules....hlight=#486439

Yorum

yani şunu anlamadım maviyeşil sen portaldaki arkadaşın önermesi üzerine mi aldın doktora danışmadan?

Yorum

iştah ve uyku sorunlarım malesef

Yorum

cipralex en az uyku ve iştah yapan ilaçlardandır.hatta uykusuzluk yapabilir.yediğine dikkat edersen kilo alımını minimum seviyede tutabilirsin.uyku yapıyosada yatmadan önce içmeni tavsiye ederim

Yorum

cipralex yan etkisi en az olan antidepresandan biridir. 12 kilonun sebebini başka biryerde araman daha iyi olur hatta uyku hali de yapmaması lazım.. bu iki problemi doktorunla konuşmanda fayda var...

Yorum

İşleniyor...
                  X