kızım gecen sene anaokuluna gıttı cıddı sorunlar yasadık hep kusut ogretmende destek olmadı bıraktık yanı sıddetle red ettı okulu bu senede 5 aya yakındır pesımden ayrılmıyor tuhaf seyler dusunuyor korkuyor anasınıfına basladık ve beklenen oldu beı sınıfta ıstıyor kapı onunde durmamı bıle ıstemıyor aglıyor tepınıyor kusuyor pedegoga gıttı ayrılık kaygı bozuklugu teshısı koydu okul fobısıyle baglantılı yanı anksıyete bozuklugu ılaca cıpralex e basladık ılk hafta 5 2. hafta 10 damla dedı 5 gun 5 damla verdım 10 mg olcegı var tahlıl sonucları ıcın gıttıgımde ılacı yanımda goturdum
siz 5 damla dedınız ama bunda mg hesabı var kaca cekcem dedım baktı bu damlalıklıydı degısmıs dedı okudu kagıdını ve 10 damla ıcın 1 e cek dedı ama ben 5 damla verdım dedım yanı 1 mg dan fazla oldu dedım bundan sonra 1 e cekersen 10 damla 1 in yarısı 5 damla eder dedı ok dedım kafam karıstı ama eczaneye ugradım oda 5 e cekersen 10 damla eder dedı baska eczacı 2 ye ceekrsen 10 eder dedı dumur oldum yanı bılenler soylesın lutfen 10 damla ıcın kac mg a cekmem lazım damlalıkla denedım 3.5 a cekınce 10 damla edıyor bu kadın nıye damla olarak yazı madem mg la verceksek
siz 5 damla dedınız ama bunda mg hesabı var kaca cekcem dedım baktı bu damlalıklıydı degısmıs dedı okudu kagıdını ve 10 damla ıcın 1 e cek dedı ama ben 5 damla verdım dedım yanı 1 mg dan fazla oldu dedım bundan sonra 1 e cekersen 10 damla 1 in yarısı 5 damla eder dedı ok dedım kafam karıstı ama eczaneye ugradım oda 5 e cekersen 10 damla eder dedı baska eczacı 2 ye ceekrsen 10 eder dedı dumur oldum yanı bılenler soylesın lutfen 10 damla ıcın kac mg a cekmem lazım damlalıkla denedım 3.5 a cekınce 10 damla edıyor bu kadın nıye damla olarak yazı madem mg la verceksek

Yorum