arkadaşım bu ilaçtan memnun kaldınmı nasıl iyi geldimi sana
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CYMBALTA kullanan var mı?
Collapse
X
-
merhaba. ilaç konusunda elbette soru sorabilirsin. ama şu var her ilaç herkeste aynı etkiyi bırakmıyor, 2 depresyonlu kişiye aaynı antidepresanı versen aynı etkiyi yaratmayabiliyor. o yüzzden cymbalta hakkında söyleyeceklerimden etkilenme.enaz 20 gün , 1 ay geçsinki etkisini anla. ben uzun zamandır depresyon sosyal fobi için ilaç kullanıyorum. değişik ilaçlarla az çok yol kat ettim.sosyal fobim azaldı gerçekten. ama depresyonum ya aynı kalıyor ya artıyor. 7 ay önce bitmiş bi şekilde doktoruma gitti, ben ölüyorum bktım bu depresyon artıyor. bıktım dedim.çökmüştüm. oda yeni bi ilaç vereceğim ,çok etkili, birkaç ilacın yerini tutacak kadar etkili dedi. cymbalta verdi. bi umutla başladım 2 ay kullandım, ufak bi kıpırtı yaşatmadı. ama ben ağır olaylar yaşıyorum.belki sana iyi gelir.çnkü cymbaltadan sonra doktorumu değiştirdim. önceden hep cymbalta verene giderdim. yeni doktor bana 4 ilaç verdi . anca yerimde saydım.hala bi ilerleme yok.<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
inşallah kurtulursun tez zamanda bütün sıkıntılarından Rabbim fettah ismi hürmetine kurtarsın hepimizi bu sıkıntılardan bende çok ağır şeyler yaşadım ve yaşıyorum herkesin kendine ağırdır yaşadıkları ama inan sağlık kadar önemli birşey yok geri kalan herşey boş ben şu an kanserle mücadele ediyorum vede psikiyatrik hastalıklar inan annemi babamı bile görmüyor gözüm evladım var bi tane küçük bir bebek daha onun bile nasıl büyüdüğünü anlayamıyorum ama yinede bir umudum varOrjinal yazı sahibi: psi_tweety View Postmerhaba. ilaç konusunda elbette soru sorabilirsin. ama şu var her ilaç herkeste aynı etkiyi bırakmıyor, 2 depresyonlu kişiye aaynı antidepresanı versen aynı etkiyi yaratmayabiliyor. o yüzzden cymbalta hakkında söyleyeceklerimden etkilenme.enaz 20 gün , 1 ay geçsinki etkisini anla. ben uzun zamandır depresyon sosyal fobi için ilaç kullanıyorum. değişik ilaçlarla az çok yol kat ettim.sosyal fobim azaldı gerçekten. ama depresyonum ya aynı kalıyor ya artıyor. 7 ay önce bitmiş bi şekilde doktoruma gitti, ben ölüyorum bktım bu depresyon artıyor. bıktım dedim.çökmüştüm. oda yeni bi ilaç vereceğim ,çok etkili, birkaç ilacın yerini tutacak kadar etkili dedi. cymbalta verdi. bi umutla başladım 2 ay kullandım, ufak bi kıpırtı yaşatmadı. ama ben ağır olaylar yaşıyorum.belki sana iyi gelir.çnkü cymbaltadan sonra doktorumu değiştirdim. önceden hep cymbalta verene giderdim. yeni doktor bana 4 ilaç verdi . anca yerimde saydım.hala bi ilerleme yok.
gerçekten var,sende umudunu kaybetme...
Yorum

Yorum