Duyuru

Collapse
No announcement yet.

psikiyatrik ilaç kullanmak avantajdır

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

rahat nasıl uyuyorsun ne kullanıyorsun uyumak için. ya bir de bu ilaçlarla maalesef normal bir uykuya göre çok daha kalitesiz bir uyku mu uyuyoruz bana mı öyle geliyor bilmiyorum. belki rem uykuya geçemiyoruzdur.
    Orjinal yazı sahibi: forte-donna
    suratımda anlamsız bir sırtma edesıyla dolaşıyor..hiç birşeyi kafama takmıyor..rahat uyuyabiliyor..güncel sıkıntıları kafama takmıyor..trafikte önümdeki hanzoya aptal aptal üstüme gelmesine ses çıkarmıyorsam..herşeyi ve herkesi anlıyabiliyorsam ve en önemlisi doğru düşünebiliyorsam...ben normal insanlardan daha mutluyum...
    ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

ne güzel keşke bende uyku problemimi çözebilsem
      ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

çok uyku da adamı aptal ediyor. sokakta dolaşıyorsun böyle ruh gibi D: kendimden biliyorum.
        bir şey soracağım neden 8 saat uyumak gerekiyor ? bunu bilen var mı
        şimdi siz uykudan bahsedince aklıma geldi. mesela 6 saat de olabilirdi. 8 saat olunca noluyormuş ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anksiyete2004 View Post
          ben de senin gibi düşünüyorum.reklam kokuyor. ama tam olarak senin yazdığın gibi yazmadım bu kadar mutluluk veren ilaçları sormuştum.aynı fikirde olduğumuza ve gerçekci olduğuna sevindim. çünkü bir çok kişi mutluyum demiş ilaçlarımla
          mühim olan ilaçların verdiği anlık mutluluk değil ki.
          bende kullanıyorum ilaç ama ,en iyi ilacın peşinde koşmak yerine ,ilaçsızda mutlu olmak istiyorum.......
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

ilaçlarla mutlu olmak hımm biraz düşündürücü. gerçekten mutluluk veren ilaçlar var.mesela ben bir ilaç içiyordum neydi hatırlamıyorum o ilaçtan sonra kıpır kıpır çok mutlu bir kız oluyordum.doktor da bir kere sormuştu bu ilacı içtikten sonra ne hissediyorsun diye? ben de bu cevabı vermiştim.ama hayatımızı ilaca bağlamamalıyız diye düşünüyorum.ancak bazı hastalıklar istisna şeker hastalığı gibi.zaruri olmadığı sürece ilaç kullanmaktan yana değilim özellikle de bu pskiyatik hastalıklar için verilen ilaçlarsa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: death soul View Post
              ilaçlarla mutlu olmak hımm biraz düşündürücü. gerçekten mutluluk veren ilaçlar var.mesela ben bir ilaç içiyordum neydi hatırlamıyorum o ilaçtan sonra kıpır kıpır çok mutlu bir kız oluyordum.doktor da bir kere sormuştu bu ilacı içtikten sonra ne hissediyorsun diye? ben de bu cevabı vermiştim.ama hayatımızı ilaca bağlamamalıyız diye düşünüyorum.ancak bazı hastalıklar istisna şeker hastalığı gibi.zaruri olmadığı sürece ilaç kullanmaktan yana değilim özellikle de bu pskiyatik hastalıklar için verilen ilaçlarsa...
              elbette şeker hastası gibi olanları hariç tutuyorum.
              mesela zamanında ben ot kullanmıştım,kurulan suni ortamda fazlaca neşeli oluyor insan.ardından gerisi gelmeyince boşluga düşüyor...
              zaten böyle sunilerin sonu yok... naturel olununca ise gerçeklik sizi çarpıyor...
              kısmen de olsa " ben kısmen diyorum ama bir kısmı tamamen" suni duygu yaratan ilaçlar,için aynı duyguya sahibim..
              naturel olmadıkça hiçbişeyin temelli tedavi edemiyeceğini düşünüyorum...
              Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

bir beyin cerrahı "beyne etki eden her şey, şöyle ya da böyle, ona zarar verir" diyor.
                psikiyatrik ilaçlar sorunu çözmez, kişinin sorunu algılayışını değiştirir. haliyle ilaçlar bırakılınca sorunlar geri gelir.
                bence ilaç kullanmak bir avantaj, şanslılık emaresi olamaz. ayrıca ruh sağlığının tedavisinde ideal olan terapi+ilaç tedavisidir...
                Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilhanabi View Post
                  biz psikiyatrik ilaç kullananlar, normal insanlara göre çok daha keyifli ve mutlu bir hayat sürüyoruz.
                  normal insanlar mutlu olabilmek için bir sürü çaba gösteriyorlar, yine de tam istedikleri gibi olmuyor. çoğunda hafif depresyon var. bizim ise sadece ilacımızı almamız yeterli mutlu olmak için.
                  bir psikiyatrik hastalığım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. hasta olmasaydım, doktora gitmeyecek ve keyifsiz bir hayat sürecektim.
                  pskyatrik ilaç kullanmak büyük risktir bana göre çünkü doğru ilacı kendine bulabilmek zor ama yakalarsan ki ben yakaladım ara ara tekrar iyiym diye bıraktım ..ama sanmakiilaç kullanmayanlar daha mutsuz ,çok insan tanıyorum canavar gibi hiç hayatında ilaç içmemiş ,değ,ş,r yani ilhanabi

Yorum

İşleniyor...
                  X