Duyuru

Collapse
No announcement yet.

düşünüyorum sürekli .. çok düşünüyorum uykum var ama uyuyamıyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• düşünüyorum sürekli .. çok düşünüyorum uykum var ama uyuyamıyorum :(

çok sıkıcı bi durum.. uykum gözümden akıyor çok kafamı kurcalayan sey var ama hiç birine çözüm bulamıyorum çok can sıkıcı

çözüm bulmak için zorlayıcı sebeblerin yoksa canını sıkmanada neden yok zaten yavas yavas çözüceksn sorunları skntı yapmamaya calıs uyuuu .)

Yorum

zorlayıcı sebeblerim yok mu varmı onu da bilmiyorum yani nötrüm canım sıkılıyor feci sıkılıyor bunu önlemek istiyorum ama üşengeclikmi salaklık mı artık adı her neyse kalkıp o can sıkıntım için bişi yapamıyorum

Yorum

bende yatmadan önce çok düşünceler geliyo uyumakda zorlanıyorum ben müzik dinliyerek hallediyorum sende bir dene istersne
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

hm anladım havalarda cok etkiler bide bu sıcaklarda sürekli evde olmak falan bende da mal gibi oluorm mesela . anksiyetede var tabi oda etkilio ..

Yorum

okb olabilir belki , havalardanda olabilir, doktora gittinmi bunla alakalı..
            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

5 senedir ben bu yazdıgın durumdayım her gece saat 3*4 e kadar otururum uykum olur ama uyuyamam doktor flan dıyorlarda hikaye kafandakı sıkıntıları çözmeden bu durumdan kurtulamassın bende öyleyım kafamı yastıga koydugum anda kafamın içinden konusmaya başlar biri şu nolaca k bu nolacak sunları nasıledecen ardı arkası olmayan sorunlar gelir ama ben çözüm buldum müzik dinleyerek uyumaya calış ve senı rahatlatan muzıkler olsun düşünmeni engelleyecek tarz muzıkler yada ımkanın varsa fılm izleyerek uyu kafan baska yerde olunca aklına bıse gelmıyor uyunabılıyor %100 test ettım onayladım garantı verırım ozelıkle komedı turu seyler izle

yada radyo dınle kulaklıgını tak sohbet programlarını flan dınle yada komedi tarzı Mesela MatRax vardı zekı kayahan coskun bunun radyo canlı yayında mıllete bişeyler yapdırıyor gece gece komık oluyor tavsıye ederım dınle tavsıyelermı bana dua et alem Fm olması lazım gece 23:00 cıvarı baslar sabaha 4 e kadar olması gerek epeydır dınlemıyorum ama mutlaka yayınları vardır halen
              Last edited by Yanlız38; 15-07-2012, 03:30 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Post
                çok sıkıcı bi durum.. uykum gözümden akıyor çok kafamı kurcalayan sey var ama hiç birine çözüm bulamıyorum çok can sıkıcı
                bende çok düşünüyorum.. düşüncelerimi değiştirip duruyorum.. doktorum bu tür obsesif çocuklarda dedi aileme.. hemde psikotik anksiyet anladığım kadarıyla.. ama çok düşünmek obsesiflik değil bence.. neyi ne kadar düşündüğünüze bağlı.. bi de insan için herşey anlamsızlaşınca insan kendini anlayamıncada çok düşünüyo..

Yorum

bende neredeyse 1-2 aydır uyuyamıyorum sabah 8de yattığımı bilirim o da bünyemn dayanamamasından bayılmışta ayılmış gibi oluyorum sonra..

Yorum

kafanızada ki karıncaları , karınca yiyenleri besleyerek yok edin... otomatik olumsuz düşünceler karıncalar gibidir vıcır vıcır kafanızın içinde dolaşırlar bunların önüne geçebilmek için ddüşünce durumundan çıkmayı denemelisiniz ve o düşünceler yerine olumlu düşünce yapıları geliştirebilirsiniz.... gelecekde kendinize hayali bir hayat kurun onun üstüne senaryolar geliştirin ... her olumsuz düşüncelere daldığınızda senaryo yazmaya başlayın ... gelecekte ki mutku keyifli ve umutlu günleriniz üstüne...

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Arkadaşlar Bende Uzun Zamandır Bu Sorunu Yaşıyorum Arkadaşım Yazmış Müzik Dinleyin Film İzleyin Bunlarıda Yaptım İşe Yarıyordu Fakat Artık Bunlarda İşe Yaramıyor Hatta Arkadaşlarım Önerdi Bir Gün Uyuma Diğer Gün Gece Yat Uyu Yok Denedim Yine Uyuyamıyorum Ancak Gündüzleri Oda Artık Vücudum Bitiyor Yoruluyor Ancak Öyle Yalnız Bu Sağlığımı Etkiliyor..

Arkadaşın Söylediği Gibi Yatıyorum Ve Beynim Uyku Modu Yerine Düşünme Moduna Geçiyor Binlerce Düşünce Ve Hayal Buna Benzer Şeyler Ve Stres Yapıyorum Ayağımı Oynatıyorum İstemsiz Ve Sonunda Uyuyamıycam Diye Vazgeçiyorum Cünkü 2-3 Saat Sonra Yatmaktan da Sıkılıyorum Ayrıca Remoren Gibi Uyku Haplarıda Denedim 1 yada 1,30 Saat Sonra Sinirlerim Kasılarak Uyuyorum Parmaklarımın Arası Aşırı Derecede Kaşınmaya Başlıyor Beynimi Birisi Çekiyor Sanki Bu İşkenceden Sonra Bu İlaç İşe Yarıyor Fakat Ben İlaçla Yada Kimyasallarla Uyumaktansa Doğal Uyumayı Tercih Ediyorum...

Bu Kadar Yorum Atmışsınız Ama 2-3 Çözümden Başka Çözüm Yok.. Yok Mudur Arkadaşlar Aranızda Sıkı Bİr Çözüm Kesin Bİr Çözüm Verebilecek Arkadaşlar? Bu Gece Yine Uyuyamadım Araştırmadayım Bulursam Bende Paylaşırım Bilen Varsa Çözümü Lütfen Yardım Etsin Şimdiden Teşekkürler..

Yorum

İşe girmek lazım.
                        En kesin ve kolay çözümü bu...

Yorum

sabahları ne güne duruyor? bunları sabah düşünürüm deyip onların yerine eğlenceli ve güzel hayaller kurun, bir de bakmışsınız uyumuşsunuz.
                          geceleri uyumak içindir, sabahları düşünürsünüz
                          forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

remeron iç, antidepresan kullanmam diyorsan, tylolhot suda erit iç, o uyku yapar.....

Yorum

moktan yaşamamak için "onu en yapsam bunu ne yapsam" diye düşünüyosunuz. halbuki aslında bu kadar düşünmekle hayatınızı mok ediyorsunuz. biraz akışına bırakmak lazım. tabii kiminin derdi, sorumluluğu gerçekten büyük.
                              forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

İşleniyor...
                              X