gece gözlerimi kapadığımda farklı insan sesleri duyuyorum bir sürü cümle ama hiçbirinin birbiriyle alakası yok mesela geçen gece "sorun makinesi gibi dıt dıt dıt" dedi bir ses daha pek çok garip cümleler. hani insanlarla paylaştığımda normal karşılayacaklarını düşündüm ama çoğu enteresan buldu ve kendilerinde hiç böyle bir şey omadığını söylediler senin sorunların var diyen bile oldu hani nedir bu bir de sizlere sorayım dedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
"sorun makinesi gibi dıt dıt dıt"
Collapse
X
-
bende garip garip sesler duyuyorum ... seslerin kaynağını kendinde yaratıyor olabilirsin şakak loblarında sorunlu olabilir. haliyle de şakak lobların sorunluysa bipolar olabilirsin...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
Arkadaşım bunlar tamamen beyninde oluşuyor, ben de çok sesler duydum, şekiller gördüm zamanında, aslında yoktu öyle birşey o döneme ait yaşadığım zorluklardan kendim üretiyordum, doktora gitme imkanım yoktu baktım sonum iyi değil, kendi kendime verdiğim güçle toparlandım.Öncelikle bu şeylerin aslında var olmadığını kendi beyninde oluşturduğunun bilincine var, buna inandığın zaman bir daha öyle gariplikler yaşamayacaksın
Yorum
-
olabilirim olabilirsin olabilir hatta olabilirler haklısın.Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Postbende garip garip sesler duyuyorum ... seslerin kaynağını kendinde yaratıyor olabilirsin şakak loblarında sorunlu olabilir. haliyle de şakak lobların sorunluysa bipolar olabilirsin...Öldür beni
Öldür seni yaratan
çocuğu.
Öldür baştan çıkarıcı
şehvet senatörünü
bu topraklara getiren seni.
Yorum
-
haklısın bende normal olmadığına kanaat getirdim artık dostum hem bir psikolog lazım artık. hatta alakası olmayan ben ağlamaya başlıyorum çok saçma durduk yere normal değil çok haklısın.Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Postdostum ben hic boyle sesler duymadim..normal degil bence..bir doktora git bence..Öldür beni
Öldür seni yaratan
çocuğu.
Öldür baştan çıkarıcı
şehvet senatörünü
Yorum
-
yok ya geçende seslerden biri " elma almaya giderken manavdan" dedi ne alaka niye böyle konuşayım kendimle hani elmayıda pek sevmem ki anlamadım.Orjinal yazı sahibi: "ahenk"kendi içimizden konuşmalarımızı ses olarak algılayabiliriz bazen
çok nadir olunca tolore ediliyor : )Öldür beni
Öldür seni yaratan
çocuğu.
Öldür baştan çıkarıcı
şehvet senatörünü
Yorum
-
haklısın kendi kendime toparlanmaktan bıktım artık ki tam anlamıyla toparlayabildiğimi de sanmıyorum birşeyleri yarım yarım bıraka bıraka çıldırıciyiz efenim doktor lazım artık.Orjinal yazı sahibi: fatossca View PostArkadaşım bunlar tamamen beyninde oluşuyor, ben de çok sesler duydum, şekiller gördüm zamanında, aslında yoktu öyle birşey o döneme ait yaşadığım zorluklardan kendim üretiyordum, doktora gitme imkanım yoktu baktım sonum iyi değil, kendi kendime verdiğim güçle toparlandım.Öncelikle bu şeylerin aslında var olmadığını kendi beyninde oluşturduğunun bilincine var, buna inandığın zaman bir daha öyle gariplikler yaşamayacaksınÖldür beni
Öldür seni yaratan
çocuğu.
Öldür baştan çıkarıcı
şehvet senatörünü
Yorum
-
Neye inanirsan o oluyor bu hayatta, doktorun sana iyi gelecegini dusunuyorsan gorun benceOrjinal yazı sahibi: misscoco View Posthaklısın kendi kendime toparlanmaktan bıktım artık ki tam anlamıyla toparlayabildiğimi de sanmıyorum birşeyleri yarım yarım bıraka bıraka çıldırıciyiz efenim doktor lazım artık.
Yorum

Yorum