Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"sorun makinesi gibi dıt dıt dıt"

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• "sorun makinesi gibi dıt dıt dıt"

gece gözlerimi kapadığımda farklı insan sesleri duyuyorum bir sürü cümle ama hiçbirinin birbiriyle alakası yok mesela geçen gece "sorun makinesi gibi dıt dıt dıt" dedi bir ses daha pek çok garip cümleler. hani insanlarla paylaştığımda normal karşılayacaklarını düşündüm ama çoğu enteresan buldu ve kendilerinde hiç böyle bir şey omadığını söylediler senin sorunların var diyen bile oldu hani nedir bu bir de sizlere sorayım dedim
    Öldür beni
    Öldür seni yaratan
    çocuğu.
    Öldür baştan çıkarıcı
    şehvet senatörünü
    bu topraklara getiren seni.

bende garip garip sesler duyuyorum ... seslerin kaynağını kendinde yaratıyor olabilirsin şakak loblarında sorunlu olabilir. haliyle de şakak lobların sorunluysa bipolar olabilirsin...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

dostum ben hic boyle sesler duymadim..normal degil bence..bir doktora git bence..

Yorum

Arkadaşım bunlar tamamen beyninde oluşuyor, ben de çok sesler duydum, şekiller gördüm zamanında, aslında yoktu öyle birşey o döneme ait yaşadığım zorluklardan kendim üretiyordum, doktora gitme imkanım yoktu baktım sonum iyi değil, kendi kendime verdiğim güçle toparlandım.Öncelikle bu şeylerin aslında var olmadığını kendi beyninde oluşturduğunun bilincine var, buna inandığın zaman bir daha öyle gariplikler yaşamayacaksın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          bende garip garip sesler duyuyorum ... seslerin kaynağını kendinde yaratıyor olabilirsin şakak loblarında sorunlu olabilir. haliyle de şakak lobların sorunluysa bipolar olabilirsin...
          olabilirim olabilirsin olabilir hatta olabilirler haklısın.
          Öldür beni
          Öldür seni yaratan
          çocuğu.
          Öldür baştan çıkarıcı
          şehvet senatörünü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
            dostum ben hic boyle sesler duymadim..normal degil bence..bir doktora git bence..
            haklısın bende normal olmadığına kanaat getirdim artık dostum hem bir psikolog lazım artık. hatta alakası olmayan ben ağlamaya başlıyorum çok saçma durduk yere normal değil çok haklısın.
            Öldür beni
            Öldür seni yaratan
            çocuğu.
            Öldür baştan çıkarıcı
            şehvet senatörünü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
              kendi içimizden konuşmalarımızı ses olarak algılayabiliriz bazen
              çok nadir olunca tolore ediliyor : )
              yok ya geçende seslerden biri " elma almaya giderken manavdan" dedi ne alaka niye böyle konuşayım kendimle hani elmayıda pek sevmem ki anlamadım.
              Öldür beni
              Öldür seni yaratan
              çocuğu.
              Öldür baştan çıkarıcı
              şehvet senatörünü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatossca View Post
                Arkadaşım bunlar tamamen beyninde oluşuyor, ben de çok sesler duydum, şekiller gördüm zamanında, aslında yoktu öyle birşey o döneme ait yaşadığım zorluklardan kendim üretiyordum, doktora gitme imkanım yoktu baktım sonum iyi değil, kendi kendime verdiğim güçle toparlandım.Öncelikle bu şeylerin aslında var olmadığını kendi beyninde oluşturduğunun bilincine var, buna inandığın zaman bir daha öyle gariplikler yaşamayacaksın
                haklısın kendi kendime toparlanmaktan bıktım artık ki tam anlamıyla toparlayabildiğimi de sanmıyorum birşeyleri yarım yarım bıraka bıraka çıldırıciyiz efenim doktor lazım artık.
                Öldür beni
                Öldür seni yaratan
                çocuğu.
                Öldür baştan çıkarıcı
                şehvet senatörünü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: misscoco View Post
                  haklısın kendi kendime toparlanmaktan bıktım artık ki tam anlamıyla toparlayabildiğimi de sanmıyorum birşeyleri yarım yarım bıraka bıraka çıldırıciyiz efenim doktor lazım artık.
                  Neye inanirsan o oluyor bu hayatta, doktorun sana iyi gelecegini dusunuyorsan gorun bence

Yorum

İşleniyor...
                  X